179.000 €

Casa P 1 M in Complex Rezidential Drumul Agatului Baneasa

  • Suprafata utila 185 mp
  • Teren 155 mp
  • An 2009
  • 6 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Casa P 1 M in Complex Rezidential Drumul Agatului Baneasa

Vanzare Casa P 1 M, intr-un cartier privat de vile, din zona Odai-Baneasa, Drumul Agatului, sector 1, Bucuresti, cu intrare din centura. Complexul este format din 15 vile, construit in 2009, acesta detine o curte privata ,amenajata cu spatii verzi, loc de joaca, locuri de parcare, alee asfaltata, fiind amplasat intr-o zona linistita, verde, in apropiere de padure. Casa are o suprafata totala de 185 mp si este formata din Parter, Etaj 1 si Etaj 2(mansarda), avand in total 5 camere, 2 bucatarii, 4 bai, 2 balcoane, cu doua locuri de parcare in fata casei, si o curte proprie de cca 30mp in spate.

Interiorul casei este compartimentat dupa cum urmeaza: Parter: Living spatios cu acces la curtea din spate, Bucatarie, Baie si Debara.

Etaj 1: Dormitor mare cu Dressing si Baie proprie si acces la Balcon, Dormitor mic, Baie pe hol.

Etaj 2(mansarda): Dormitor mare cu Dressing propriu, Dormitor mic cu acces la Balcon, baie pe hol, bucatarie mica.

Imobilul detine toate imbunatatirile, si fiind amplasat intr-un complex privat de case, beneficiind de o curte privata a cartierului, amenajata cu spatii verzi si loc de joaca pentru copii, devine astfel o casa ideala pentru familie. Zona este in curs de dezvoltare, si va deveni o zona rezidentiala predominata de case si ansamblurilor de vile, ceea ce face ca pe viitor sa creasca valoarea proprietatii. Va asteptam la vizionare!

Vecinatati: Baneasa, Sisesti, Mogosoaia, Straulesti, Bucurestii Noi.

ID intern: 354.