115.000 €

CASA COCHETA LA CURTE IN GIULESTI

  • Suprafata utila 80 mp
  • Teren 264 mp
  • An 2010
  • 3 camere
  • La cheie
Bucuresti, 28 nov, 10:33
Urca primul in lista

Descriere anunt

CASA COCHETA LA CURTE IN GIULESTI

Catoma Property Invest va recomanda o proprietate unica aflata in zona de case a cartierului Giulesti, ce face parte dintr-o vila de tip duplex construita in anul 2010.

La parter se deschide cu generozitate un spatiu luminat natural unde gasim in dreapta bucataria deschisa si un grup sanitar cu dus, in partea stanga livingul cu zona de relaxare, iar in fata, casa scarii ce ne conduce catre mansarda.

Sus la mansarda, dintr-un hol de acces, avem un al doilea grup sanitar, cele doua dormitoare si un balcon deschis ce aduce intr-un mod foarte placut lumina naturala in spatiul unuia dintre dormitoare.

Oriunde intorci privirea descoperi farmecul acestui spatiu, arhitectura casei fiind una functionala si gandita sa ofere confort viitorului proprietar.

Amprenta intregului duplex este de 90 mp, astfel curtea ramasa libera de aproximativ 174 mp se afla in proprietate comuna si poate fi delimitata si amenajata ca o oaza de relaxare atat de binevenita la sfarsitul unei zile de lucru ori in weekend cu prietenii.

Zona in care se afla pozitionata aceasta proprietata este o zona de case si vile, necirculata si linistita.

Un real avantaj al acestei oferte este faptul ca imobilul este nou si foarte bine construit, cu materiale de calitate, cu plafoane si grinzi de beton creand asfel o mai mare siguranta celui ce va alege sa locuiasca aici.

Pretul expus poate suferi modificari printr-o usoara negociere, se accepta achizitionarea prin plata cash sau credit.

Pentru a intelege mai clar avantajele oferite la achizitionarea unei astfel de proprietati, programeza o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Property Invest – Raluca Timofti.

Va garantam seriozitate, promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul achizitiei.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze