119.666 €

Casa Buftea - Crevedia

  • Suprafata utila 160 mp
  • Teren 315 mp
  • An 2007
  • 4 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Casa Buftea - Crevedia

Casa ta este construita in Crevedia foarte aproape de Buftea si la 2 minute de Raul Colentina. Zona este dezvoltata in cea mai mare parte dupa anii 2000, accesul se face usor iesind din Bucuresti pe Chitila si apoi pe DJ 77A ( aproximativ 45 minute din centru ).

Pe o suprafata de teren de 315 mp. cu deschidere de 12 m la strada Dealu Mare ( asfaltata ), este loc suficient pentru casa dispusa pe Parter si mansarda, pentru o curte numai a ta , suficient pentru a-ti exersa talentele de gradinar, fara sa-ti ocupe tot weekend-ul cu ingrijirea ei!

Siguranta fiind pe primul loc, constructia este realizata pe fundatie continua de beton armat, suprastructura este din zidarie portanta cu samburi si centuri din beton armat, planseele sunt de beton. Inchiderile perimetrale sunt din zidarie Porotherm si termosistem cu termoizolatie de polistiren de 5 cm sub pardoseala parterului.

Compartimentarea casei este gandita in asa fel incat baile sa fie cu aerisire directa, bucataria sa beneficieze de camara alaturata, in living si in bucatarie sa existe iesire spre curte, lucruri mici care sporesc confortul si functionalitatea locuintei. De asemenea, un alt aspect important este faptul ca peretii interiori sunt realizati din zidarie de caramida.

Finisajele interioare sunt reprezentate de parchet in camere, placi ceramice in holuri, bai si bucatarie. Tamplaria exterioara este realizata din pvc si geam termopan.

Suprafata de teren - 315 mp

Amprenta la sol - 120 mp

Suprafata utila - 160 mp

Suprafata construita - 236 mp

Pentru alte detalii si pentru a programa o vizionare, va rog sa ma contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj