209.000 €

Buftea, centru

  • Suprafata utila 193 mp
  • Teren 5.000 mp
  • An 2012
  • 5 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Buftea, centru,

O oaza de liniste, un domeniu in lucru sau doar acasa este proprietatea pe care dorim sa v-o supunem atentiei.

Detalii suplimentare

Deosebita prin pozitie, respectiv in Ultracentralul localitatii Buftea, str. Mihai Eminescu, fiind aproape de toate puntele de interes, respectiv Domeniul Stirbey, Gradinita & Afterschool, Scoala Gimnaziala, Liceul Tehnologic Dumitru Dumitrescu, Primarie, Judecatorie, Gara si cu un potential ridicat de amenajare, fie domeniu, fie resedinta cu gradina si livada mult dorita.

Terenul total in suprafata totala de 5.000mp iti ofera nelimitate posibilitati de amenajare, de la gradina cu flori, legume, spatiu pentru amenajare piscina, teren de tenis/baschet etc. si bineinteles o proprie livada.

Proprietatea beneficiaza de asfalt, iluminat public, trotuare si spatii verzi amenajate, cu acces direct la mijloacele de transport in comun. Dispune de toate utilitatile, respectiv: electricitate, gaz, apa curenta, canalizare, telecomunicatii.

Pe proprietate se afla o casa P+1+Pod, construita in anul 2012, cu 4 dormitoare si 3 bai, avand o suprafata utila de 193mp. Parterul este complet finisat, etajul nu este finisat, permitand inclusiv recompartimentari, pe langa personalizare.

Contactati-ne pentru informatii suplimentare privind aceasta proprietate la care beneficiati de 0% COMISION!

ID CP777518

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina