65.000 €

Bucurestii Noi, Straulesti

  • Suprafata utila 79 mp
  • Teren 155 mp
  • An 1999
  • 4 camere
Bucuresti, ieri, 00:00

Descriere anunt

Bucurestii Noi, Straulesti

va propunem spre vanzare o casa situata in cartierul Straulesti, sector 1, la doar 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Straulesti. Teren 155 mp, gaze, apa, canal, curent. Detalii: www.sorin-stoinea.ro

Detalii suplimentare

Suprafata terenului pe care se afla aceasta casa cu un foarte mare potential de amenajare este de 155 mp, cu 8m deschidere la strada asfaltata si foarte linistita. In curtea libera ( 66 mp ) amenajata cu pavele se pot parca 3 masini. Casa este racordata la toate utilitatile: gaze, curent, apa si canalizare.

Orientata spre NE, locuinta are 4 camere, o baie cu geam de aerisire si o bucatarie ocupand 79 mp suprafata utila si 107 mp suprafata construita. Jumatate din casa P+M este construita in 1999 cu structura de beton si BCA, cealalta jumatate fiind construita in 1960 din caramida si finisajele pentru aceasta urmand a fi facute de cumparator dupa propiile gusturi.

Casa are tamplarie PVC cu geam termopan la toate geamurile, centrala termica Lamborghini recent montata, bucataria mobilata.

Pentru orice intrebare, va invit sa ma sunati si sa vizionati proprietatea!

Aceasta proprietatea esta reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network iar comisionul este 0% pentru cumparator!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata