99.900 €

Bucuresti

  • Suprafata utila 256 mp
  • Teren 66 mp
  • An 2021
  • 8 camere
  • Proiect
Sector 1, 11 mai, 14:25

Descriere anunt

Bucuresti.

Oferim spre vanzare un imobil situat in inima centrului capitalei, intr-o zona boema, langa parcul Cismigiu. Imobilul se vinde cu autorizatie de constructie, emisa in 2020.

Detalii suplimentare

Detalii semificative:

Imobilul este racordat la toate utilitatile: apa, canalizare, gaz si electricitate.

* Imobilul SE VINDE CU AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE si dispune de un regim de inaltime de S+P+2E+M.

In cadrul acestui proiect de dezvoltare va propunem consolidarea si supraetajarea locuintei existente la un regim de inaltime de S+P+2E+M. Proiectul propus spre dezvoltare va avea o suprafata desfasurata construita de 304 mp.

Imobilul propus spre dezvoltare are urmatoarele carateristici:

o Posibilitatea de access in interiorul cladirii prin intermediul unui portic ce permite accesul catre casa scarii ce urmeaza a lega cele 2 duplexuri si un apartament.

o Duplexul de la nivelul parterului se propune a se extinde pe parter si partial pe subsol. La nivelul parterului aferent acestui duplex se afla bucataria si dormitorul, pe cand la nivelul subsolului se afla camera de zi, un alt dormitor si o baie. Accesul intre cele doua niveluri ale duplexului se face prin intermediul unei scari interioare.

o Apartamentul de la etajul 1 se propune a se accesa prin camera de zi-bucatarie, care comunica cu biroul si baia prin intermediul unui sas. Apartamentul este prevazut cu terasa.

o Duplexul de la etajul al doilea se propune a se extinde de la etajul 2 pana la nivelul mansardei. Accesul in acest duplex se face prin bucatarie, care este prevazuta cu un balcon de mici dimensiuni. La acest nivel a fost deasemenea prevazuta o baie si un dormitor cu terasa. La nivelul mansardei duplexului a fost propusa existenta unei camere de zi precum si a unui alt dormitor prevazut cu terasa. Accesul intre cele doua niveluri ale duplexului se face prin intermediului unei scari interioare.

Structura propusa va fi construita pornind de la structura existenta, aceasta se va consolida prin procedeul de placare cu beton armat racordata la o pardoseala armata ingrosata.

Prin completarea cu pereti lamela de sustinere a scarii cu structura metalica se asigura un nucleu rigid benefic pentru intreaga structura.

Suprastructura etajelor superioare se realizeaza in continuarea celei ce apartine parterului reconformat consolidat, prin schimbarea sistemului structural din zidarie simpla in zidarie de tip ,,dual". La etaje acolo unde este posibil, compartimentarea propusa se va realiza cu pereti usori, nestructurali, racordati la structura de baza.

Acoperirea se va realiza printr-o sarpanta joasa din lemn cu invelitoare din sisteme moderne, usoare, sustinuta pe planseul de beton armat.

Suprafata propusa prin cadrul proiectului arhitectural:

o suprafata construita - 304 mp;

In scopul dezvoltarii proiectului va oferim:

- Aviz Ministerul Culturii,

- Aviz Mediu,

- Aviz Enel,

- Aviz DistriGaz,

- Aviz Telecom,

- Aviz Romprest,

-Aviz ApaNova,

- declaratii accord constructie vecini,

- Aviz Primar Sector 1,

- studiu geotehnic,

- proiect instalatii sanitare,

- certificat de urbanism,

- studiu de insorire,

- proiect arhitectura,

- expertiza tehnica de structura,

si

- AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Beci/pivnita
Canalizare
Izolatie termica
Mansarda
Terasa