72.500 €

Breaza, judetul Prahova

  • Suprafata utila 260 mp
  • Teren 990 mp
  • An 1992
  • 4 camere
  • La cheie

Descriere anunt

Breaza, judetul Prahova

casa de vanzare Breaza, zona Gura Beliei, Talea, Bd-ul 30 Decembrie nr 101A, judetul Prahova

Detalii suplimentare

Casa vacanta Breaza (Gura Beliei), 30 dec. 101A, jud. Prahova

Casa de vis in Breaza(Prahova), str. 30 dec. 101A, renovata partial cu un pod imens si o pivnita ce asteapta sa vina toamna ca sa se umple cu legume, fructe si bauturi aromatizate.

Locatie superba la 100m de magazinul de materiale de constructie, la 900 m de DN1, 1,5 km de Comarnic si 20 km de Sinaia. Gradina cu pomi fructiferi, pasari calatoare si veverite eminesciene. Vedere de vis spre Bucegii inzapeziti sau plini de aroma Castelului Peles si Manastirea Sinaia. Struguri, prune, corcoduse, mere si visine va vor oferi vitaminele necesare si va vor scuti de mersul la piata. Uita de stresul Bucurestiului nostalgic si creaza aici o pensiune sanatoasa cu produse locale, aromate si sanatoase sau vino sa traiesti sanatos, la pensie, in cel mai curat aer din Romania.Vino sa te convingi si vei pleca cu un sentiment de poezie Bacoviana si o investitie de viitor. Toate actele casei sunt la zi si notarul meu din Azuga te asteapta sa semnezi documentele.

Nu asteptati prea mult pentru ca cererea e mare din cauza locatiei excelente. Va doresc o zi buna si va invit la o cafea.

Cu respect,

Teo 0720596760

PS: Baia este noua cu cabina de dus, wc, bideu si chiuveta. Are 2 holuri, sufragerie, 2 dormitoare si o camera de provizii. Holul din spate are 2 termopane mari. La intrarea din fata se afla un beci mare.

Jos la poarta se afla un garaj. Masina se poate parca si langa garaj dar si sus langa casa.

Casa are gaze, curent electric si un boiler de apa calda pentru baie si bucatarie. Prima camera are o soba de teracota cu gaz sau lemne. Al 2-lea

dormitor are o soba de fonta.

Casa se vinde cu mobilier. Frigiderul, boilerul, masina de spalat sunt aproape noi si folosite doar in sezonul de vara, iarna sau in weekend. Cumparata in 2014 casa a trecut printr-o metamorfoza consistenta, qua design si financiar.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Canalizare
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj
Gradina

Obiective interes

vezi mai multe