129.000 €

Branesti, 10 km de Bucuresti, vila p+m

  • Suprafata utila 160 mp
  • Teren 2.300 mp
  • An 2003
  • 4 camere
  • La rosu
Branesti, 09 sep, 17:33

Descriere anunt

Branesti, 10 km de Bucuresti, vila p+m,

teren 2.300 mp apropiere Bucuresti (Branesti), vegetatie bogata, vila p+m, livada, vie, gradina, 2 terase, intrare din strada asfaltata, peisaj superb, liniste si aer curat

Detalii suplimentare

Comision 0% pentru Cumparator

Top Asset va propune spre cumparare o vila P+M cu 4 camere intr-o zona mai retrasa a comunei Branesti, care ofera foarte multa intimitate, liniste, avand doar 6 vecini (vile) in imediata apropiere. Vila este construita pe un teren in suprafata de 2300mp cu foarte multa verdeata, o gradina, o livada si o podgorie pentru vin de masa. Peisajul este impresionant inca de la deschiderea casei, unde se observa un culoar cu brazi foarte inalti de-o parte si de alta, un pin si un tei, ce par ca pazesc gradina de flori ce se afla pe mijloc, formata din tufe decorative: hibiscus, floarea miresei, trandafiri etc. . Apoi, va puteti bucura de prospetimea si frumusetea pomilor fructiferi pe rod impartiti in: 10 meri de toamna, 9 meri de vara, 5 peri, 4 ciresi, 1 visin si 16 pruni. Vita de vie este pe rod si e desfasurata pe 8 randuri a cate 20ml fiecare. Proprietatea este imprejmuita la exterior de o perdea de 14 salcii si la interior de un gard viu de roscovi (lipit de gardul metalic). Pentru a putea ajunge la acest nivel de maturitate reflectat prin frumusetea deosebita a naturii, a fost necesara o perioada de crestere si dezvoltare de 15-20 de ani. Acest lucru ii confera un aspect de unicitate proprietatii, extrem de valoros pentru orice iubitor de natura, liniste, intimitate si aer curat.

Vila este pozitionata la doar 9km distanta de centura Bucuresti, unde aveti si accesul pe autostrada. Este o varianta ideala pentru persoanele care isi doresc sa renunte la agitatia din Capitala si vor sa adopte un stil de viata mai relaxat, linistit, destins, bucurandu-se de toate frumusetile pe care i le ofera natura.

Vila a fost construita relativ recent pe fundatii din beton, fiind actualmente in stadiul „la gri”, conferind viitorului proprietar posibilitatea de a-si pune amprenta asupra finisajelor interioare dupa propriul gust.

Parterul vilei ofera un spatiu foarte generos, avand un living cu o deschidere impresionanta si o inaltime de 3m, dotat cu un semineu si cu o scara interioara care confera o nota aristocratica. Livingul poate fi impartit prin pozitionare in zona de relaxare (langa semineu) cu iesire catre o terasa foarte mare si zona de luat masa cu acces facil catre bucatarie.

Tot la parter regasiti o baie foarte generoasa, o bucatarie dotata cu o camara si accesul catre camera tehnica, unde se gaseste centrala pe lemne.

La etaj exista 3 dormitoare,o baie si o terasa foarte generoasa, toate avand acces din hol. Terasa poate fi amenajata ca loc de relaxare, cu masuta si fotolii, de unde se poate admira in fiecare zi frumusetea naturala a proprietatii.

Locuinta are o suprafata utila de 125mp.

In proximitatea vilei, aveti acces la piata, Mega Image, farmacie, institutii de invatamant(gradinita, scoala gimnaziala), diverse magazine utile, restaurante, mijloace de transport catre Bucuresti, gara, parc, benzinarii, oficiu postal, Primarie, Politie, Dispensar. Comuna Branesti este una dintre putinele localitati rurale din Europa care are 4 institutii de invatamant preuniversitar superioare (licee si colegii).

Pentru detalii suplimentare si stabilirea unei vizionari, va rugam sa ne contactati telefonic

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Beci/pivnita
Centrala termica
Fosa septica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Gradina