Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
180.000 €

vila superba cu 2etaje in ansamblu de 4 vile inlantuite. Are living, birou, 2 dormitoare, dressing, 2 bai, 2 gr. sanitare, 5 terase, sp. depozitare, camera tehnica, 2 parcari in curtea comuna, curte proprie,

Suprafata utila 115 mp Teren 210 mp An 2017 4 camere La cheie
Ilfov, 26 Mar, 08:01
...
165.000 €

vila tip duplex in ansamblu rezidential cu circuit inchis si supravegheat video, p+1, suprafata 115 mp, 3 dormitoare, living+2 bai, finisaje clasa A, suprafata teren 240 mp, pret fix 165000 euro(tva inclus),...

Suprafata utila 115 mp Teren 240 mp An 2022 4 camere La cheie
Ilfov, 20 Mar, 23:43

Anunt inactiv

Bragadiru, casa complet mobilata si utilata cu 3 dormitoare, 3 bai

96.900 €

Bragadiru, casa complet mobilata si utilata cu 3 dormitoare, 3 bai,

96.900 €
Caracteristici
Suprafata utila 86 mp Teren 206 mp An 2014 4 camere La cheie
Descriere
Comision 0% cumparator!
Tip tranzactie: Vanzare Zona: Bragadiru Sos. Alexandriei Pret vanzare: 96.900,-EUR Numar etaje: P +1Et. Numar camere: 4 (3 dormitoare) Numar bai: 3 Suprafata desfasurata: 101,62 mp Suprafata teren: 206 mp Anul constructiei: 2014 Incalzire: Centrala termica

Facilitati:
- amplasament excelent, in imediata apropiere a soselei Alexandriei, cartier Independentei
- casa mobilata si utilata la cheie
- curte si gazon in jurul casei
- mansarda luminata natural si incalzita
- 3 bai, doua cu cada si o baie de servici

Casa situata in Bragadiru, intr-o zona linistita care incepand cu anul 2010 a inceput sa se extinda prin construirea mai multor case individuale, duplexuri si locuinte insiruite, care impreuna au conturat un cartier sigur si curat. Locuinta pe care vi-o prezint in urmatoarele randuri, se afla aproape de Sos. Alexandriei in cartierul Independentei, in zona cuprinsa intre strazile Libertatii si Crisul Repede si face parte dintr-un proiect de case insiruite, aceasta fiind chiar prima dintre ele.
Este o casa de familie confortabila construita in regim de inaltime parter si etaj, inconjurata de o curte privata imprejmuita cu gard inalt pe toate cele trei laturile, cu loc de parcare in partea din fata si cu terasa deschisa in partea din spate. Compusa din 4 camere din care trei dorimtoare si un living, la nivelul principal constructia are un hol principal, un living de 31 mp, o bucatarie spatioasa cu loc de luat masa si un wc de servici.
Accesul catre etaj se face din living pe o scara deosebita cu trepte si mana curenta din lemn, unde sunt si cele trei dormitoare, primul este dormitorul matrimonial spatios si luminos cu baie proprie si balcon, iar celelalte doua dormitoare se afla pe partea opusa dormitorului matrimonial si au o baie comuna. Din holul de la etaj exista o scara suplimentara pentru accesul catre podul casei, care este un spatiu deosebit de util pentru depozitare, mai ales ca este incalzit, iluminat si aerisit natural datorita ferestrelor pe care le are.
Un alt detaliu important al acestei case este ca se vinde complet mobilata si utilata, cu exceptia catorva elemente pe care proprietarul doreste sa le pastreze, oferind un plus noului proprietar, fara a mai avea costuri suplimentare de amenajare sau renovare dupa achizitie. Referitor la utlitati, acestea sunt racordate la retelele comune ale furnizorilor de electricitate, apa, canalizare publica si gaze naturale.
Daca este proprietatea pe care o astepti sa apara de ceva vreme in aceasta zona, acum ai ocazia sa programezi o vizionare si cine stie, poate fi chiar noua ta locuinta.
Va invitam la vizionare!
Optiuni interior
Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Gaze Izolatie termica
374 vizualizari 10 Mar, 17:15
Anunt inactiv