139.900 €

Berceni - Bulevardul 1 Mai

  • Suprafata utila 124 mp
  • Teren 202 mp
  • An 2021
  • 4 camere
  • La rosu
Sector 4, 18 oct, 17:58

Descriere anunt

Berceni - Bulevardul 1 Mai

Vila 4 camere, finisata la cheie, incalzire in pardoseala, izolatie exterioara polistiren grafitat, panouri solare pt aport de apa calda, P+1, aer conditionat, cetrificata verde de RoGBC.

Detalii suplimentare

Quantum Garden Villas Berceni te surprinde si te incanta imediat ce ajungi sa-i cunosti functionalitatea poate si datorita faptului ca proiectul este dedicat in totalitate locuintelor tip vila, smart, eficiente energetic, construite cu pasiune si atentie de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Ambianta calma si sofisticata a intregului proiect, atentia oferita detaliilor, modul in care a fost gandit, functionalitatea sa excelenta, multiplele cai de access, facilitatile care il insotesc, denota un cadru aparte, ce ii pune in valoare frumusetea si eleganta.

Proiectul rezidential a primit precertificarea Green Homes de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC). GREEN HOMES este considerat drept unul dintre cele mai robuste sisteme de certificare de acest fel, fiind conceput special pentru imbunatatirea sectorului rezidential si vizeaza toate etapele, de la concept pana la executie si la perioada ulterioara predarii locuintei catre utilizatorul final.

Certificarea GREEN HOMES, care urmeaza a se obtine la finalizarea proiectului este o premiera pentru sudul Zonei Metropolitane a Capitalei, lucru care denota interesul cumparatorilor si cresterea calitatii constructiilor la cele mai inalte standarde din domeniu, in aceasta zona aflata intr-o continua expansiune rezidentiala.

Vilele din cadrul proiectului vor fi “cladiri eficiente energetic ce respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero) iar cumparatorii vor beneficia de Ipoteca Verde, mai exact de costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare, acest tip de finantare fiind oferita de unele dintre cele mai importante banci din Romania special pentru acest tip de locuinte.

Localizat in zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, mai exact pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, proiectul dispune de facilitati multiple, de un aer modern si de locuinte exceptionale, eficiente energetic, avand certificare de case verzi, propuse spre vanzare la preturi accesibile.

Vilele au un regim de inaltime de P+1 si dispun de o arhitectura moderna dar si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter un living generos, cu dining si terasa exterioara unde se regaseste un alt loc pentru servit masa, bucatarie inchisa cu acces rapid in living, dar si in terasa imobilului, spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una fiind matrimoniala.

Ca si tipuri de imobil sunt disponibile in cadrul proiectului doua modele numite model A si model B ale caror suprafete sunt urmatoarele :

Imobil tip A : suprafata construita parter 58 mp/terasa acces 3 mp/terasa spate 17.60 mp/jardiniera terasa 2.10,total construit parter 80.70 mp

Imobil tip A: suprafata construita etaj 78.9 mp/balcon terasa 10 mp,total construit etaj 88.90 mp

Suprafata totala construita parter/etaj imobil tip A : 169.60 mp

Suprafata utila plus terase si balcon imobil tip A:131.80 mp

Imobil tip B : suprafata construita parter 57 mp/terasa acces 3 mp/terasa spate 15.10 mp/jardiniera terasa 2.10,total construit parter 77.20 mp

Imobil tip B: suprafata construita etaj 80.60mp/balcon terasa 5.90 mp,total construit etaj 86.50 mp

Suprafata totala construita parter/etaj imobil tip A : 163.70 mp

Suprafata utila plus terase si balcon imobil tip B:124.70 mp

Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de sistemele smart home, oferite de Google, numite Google Smart Hub, cu ajutorul carora va este permis controlul facil al unor functii importante, ale noii dumneavoastre locuinte, chiar si de la distanta.

Este inclusa in oferta de achizitie si o statie de incarcare electrica a automobilului dumneavoastra, pentru fiecare imobil in parte, conceputa special pentru Quantum Garden Villas, de catre cel mai mare producator international si anume, Victron Energy.

Vilele mai au ca dotare standard un sistem dublu de racire inteligent tip aer conditionat rezidential de la HYUNDAI, model HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++, un produs ideal pentru orice locuinta eficienta energetic.

Intreg ansamblul este conectat la toate utilitatile oferite in acest moment de zona in care este amplasat si anume: gaze naturale, energie electrica, apa curenta, iar in ceea ce priveste sistemul de canalizare, acesta este complet functional atat la interiorul imobilelor cat si la exterior, dar pana cand va fi conectat la sistemul public, acesta va deversa intr-un bazin ecologic propriu, pentru fiecare imobil in parte.

Pret si modalitati de plata:

Imobil Tip A de la 144.900 Euro + TVA

Imobil Tip B – 139.900 Euro + TVA

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata