155.000 €

Berceni, acolo unde viata-i verde, si casa e acasa

  • Suprafata utila 125 mp
  • Teren 468 mp
  • An 2017
  • 4 camere
  • La cheie
Berceni, 01 sep, 06:59

Descriere anunt

Berceni, acolo unde viata-i verde, si casa e acasa

Daca tie iti place viata in natura, daca iti place sa tunzi iarba, daca iti place sa-ti vezi copiii alegand prin iarba, jucandu-se in gradina, daca iti place sa ai prietenii alaturi, daca iti plac animalele si familia ta este formata inclusive din patrupede(sau daca copilul tau te roaga de ceva timp sa aduci in familie unul), daca ai nevoie de spatiu, daca nu vrei sa mai muti in fiecare seara masina la alt colt de strada si sa te trezesti dimineata speriat ca poate ti-au ridicat-o.. Daca iti doresti un camin cald, primitor, vesel, luminos si incapator, atunci bine ai venit in casa perfecta pentru tine!

Suntem in sudul Bucurestiului, in comuna Berceni. Localizarea este simpla: pe partea dreapta a satului, intre stadionul Berceni si lacul Mamina. Strada se numeste Gradinari, este la 3 minute de mers pe jos de locul de joaca, de parc, de terenul de fotbal pentru copii si la 5 minute de mers pe jos de strada principala si de mijloacele de transport in comun. Este o zona noua, cu case frumoase, strazi largi, vecini buni. Suntem pe o strada momentan pietruita, dar la numai 100 de metri de asfalt, cu iluminat public, cu gaze si energie electrica, cu apa din reteaua publica.

Avem un teren de 468 mp, amprenta casei fiind de 87 mp. Terenul liber, plin de verdeata, este in suprafata de 300 mp. Gradina este generoasa, cu o mica livada si plina de flori tot timpul anului. Amenajarea gradinii a reprezentat un efort considerabil, atat din punct de vedere financiar, cat si in ce priveste timpul, pentru ca ai nevoie de ani de grija si atentie pentru o aduce la nivelul actual.

Casa are o suprafata construita de 160 mp, este dispusa pe parter si etaj, iar mai departe avem si un pod, pentru depozitare. Casa este construita in 2017, din caramida Cemacom si cadre din fier beton. Se ofera noului proprietar planurile si detaliile arhitecturale si de rezistenta, de la momentul constructiei casei.

Dispunerea camerelor este urmatoarea:

La intrarea in vila va intampina un hol mare de 7 mp. La parter se afla un living generos de 30 mp cu spatiu dedicat de luat masa si cu bucatarie open-space de 10 mp.Sub casa scarii este amenajat un spatiu mic de depozitare. Tot in living, pentru serile geroase de iarna, se afla un biosemineu pe baza de bioetanol. De asemeni exista o baie de 6 mp si o camera tehnica de 4 mp.

Catre etaj exista o scara imbracata in lemn, cu 4 geamuri vitrate, pentru luminozitate maxima.La etaj, dintr-un hol mare, luminat de un geam tip usa, pasim in cele 3 dormitoare, fiecare avand iesire dubla in balcoanele casei. Baia de la etaj are suprafata de 6 mp.

In laterala casei se afla un spatiu de depozitate de 5 mp, unde este amplasata statia de dedurizare a apei.In fata casei sunt 3 locuri de parcare cu iluminat stradal.

Terasa mica, de la intrarea in casa are suprafata de 5 mp, iar in spatele casei se gaseste o terasa generoasa de peste 10 mp, gandita si amenajata intr-un mod ce imbina utilitatea cu eleganta. Aici este locul in care multe momente de liniste si relaxare aduc bucurie vietii actualilor locatari. Si chiar daca stapanii casei se vor schimba, fericirea si relaxarea va ramane, isi vor schimba doar destinatarii.

In proximitatea casei se afla 2 spatii de joaca pentru copii, o scoala, primaria si mega image-shop&go. La intrarea in localitare avem Carrefour Market, un Mega Image mare, bacanie, macelarie, brutarie, sala de fitness, mai multe centre de infrumusetare. Avem after school privat in localitate, avem gradinita. Avem restaurante, locuri superbe unde poti petrece timpul cu familia. Totodata, comuna Berceni este una dintre localitatile in plin proces de remodelare rutiera, strada principala fiind reabilitata, prevazuta cu trotuare mari, locuri de parcare. Strazile secundare se afla si ele in proces de schimbare la fata, se monteaza stalpi de iluminat cu celule solare.

Accesul auto in localitate, este si el in curs de modernizare, pe de-o parte lucrandu-se la podul suspendat ce traverseaza soseaua de centura, pe de-o parte acesta urmand sa fluidizeze enorm circulatia rutiera ingreunata astazi de intersectarea cu linia de centura, pe de alta parte s-a largit considerabil Soseaua Berceni la nivel de sector 4, fluidizand maxim circulatia pana la Aparatorii Patriei, iar nu in ultimul rand, se prelungeste linia de metrou pana la intrarea in comuna Berceni. Evaluand aceste aspecte, trebuie mentionat faptul ca in viitoarul foarte apropiat, traficul rutier si naveta catre locurile de munca din Bucuresti, vor fi printre cele mai facile din zona metropolitana a Bucurestiului!

Potrivita familiilor cu copii, iubitorilor de spatiu si natura, oamenilor carora le place sa simta iarba sub picioare, minunatia aceasta de casa poate fi a voastra. A ta si a familiei tale. In aceasta vara, veti putea sa va bucurati de ea. Si toamna, noul an scolar si noul capitol din viata voastra, poate incepe aici.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Camera serviciu
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!