Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
250.000 €
Bucuresti 22 Mai; 12:57
...
243.000 €
Ilfov 11 Apr; 16:30
...
220.000 €
Bucuresti 24 Mai; 14:20

Anunt inactiv

Baneasa complex Green Lake Comision 0%

480.000 €

Baneasa complex Green Lake Comision 0%

480.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 223 mp Teren 224 mp An 2008 5 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Aer conditionat Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Gradina
Descriere
vila superba 4 dormitoare 5 bai, promenada Lac Grivita, complex foarte sigur, Scoala Britanica Kings Oak, teren 224mp, multiple terase, 2 locuri parcare proprii, comision 0%
Detalii suplimentare
Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, o vila superba destinata persoanelor aflate in cautarea unei locuinte care asigura nu doar confortul unei case generoase, ci un stil de viata aparte oferit de libertatea asigurata de terasele si curtea cu zone de recreere, spatiu de servit masa si zona barbeque, toate acestea la 2 minute mers pe jos de faleza-promenada a Lacului Grivita, intr-un complex rezidential inchis si sigur, cu paza permanenta, avand in incinta renumita Scoala Internationala Britanica King's Oak.
Incinta complexului rezidential este foarte potrivita plimbarilor pietonale sau cu bicicleta/trotineta etc, toate imobilele beneficiind de locuri de parcare proprii, fiind astfel asigurate alei aerisite in permanenta. In plus, locurile pentru sport completeaza beneficiile pentru locatari.

Casa dispune la interior de 4 dormitoare, 5 bai, multiple terase si balcoane, precum si o zona de zi de 66 mp. Este situata in incinta complexului Green Lake Residences, avand teren propriu de 224 mp si beneficiind desigur de toate facilitatile complexului.
Casa a fost construita in anul 2008, dispune de o arhitectura moderna cu elemente distincte de design, care ii confera in prezent eleganta si rafinament. Locatia imobilului este avantajoasa persoanelor aflate in cautarea unei locuinte exclusiviste in zona de nord a Capitalei, intr-un cartier aerisit si cu acces facil la toate punctele de interes din nordul si centrul Capitalei.

Pentru orice alte informatii suplimentare privind acest imobil, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!
32 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 25 Apr; 11:25
Statii metrou
Parc Bazilescu 61 min
Parc Bazilescu 61 min
Laminorului 63 min
Evolutia preturilor imobiliare in Baneasa
se incarca..
Anunt inactiv