169.000 €

Balta Neagra - Ilfov

  • Suprafata utila 200 mp
  • Teren 5.500 mp
  • An 2009
  • 5 camere
  • La cheie
Ilfov, 13 nov, 12:24

Descriere anunt

Balta Neagra - Ilfov,

5 km autostrada Bucuresti-Ploiesti, vila P+1+M 2009, teren 5500mp, din care 2100mp livada de meri pe rod, gradina amenajata, solar legume, 4 puturi, 2 hidrofoare, fosa septica, strada asfaltata, disc.

Detalii suplimentare

Vila P+1+Mansarda, constructie 2009, la 50 km de Bucuresti, la 5 km de autostrada Bucuresti - Ploiesti, intr-o zona cu padure, verdeata, liniste, aer curat, o oaza de sanatate, pentru cei care vor sa se relaxeze,departe de tumultul oraselor zgomotoase.

Vila are o curte de 3400 mp, cu deschidere de 50 m, cu gard de beton la fatada, cu gradina de legume, solar, pomi fructiferi pe rod, pruni, peri, meri, caisi, piersici, nuci, corp cladire anexa cu bucatarie de vara, 2 dormitoare, baie si pivnita, magazie pentru unelte, 3 puturi cu 2 hidrofoare, fosa septica, padure si lac in apropiere, drum asfaltat pana in fata casei, proiect gaze aprobat in localitate. Se vinde cu mobila facuta pe comanda. Incalzire sobe de teracota, panouri electrice si utilata cu boilere electrice.

Proprietatea are o livada de 141 de meri, Ionatan, Idared, Golden Auriu pe rod, cu put propriu, imprejmuita cu gard, teren intravilan construibil cu deschidere 23 m. Un colt de Rai unde merita sa traiesti.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Dressing
Fosa septica
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina