229.888 €

Casa cu curte peste 2.000 mp si gradina

Bucuresti, azi, 15:16

Descriere anunt

Casa cu curte peste 2.000 mp si gradina

Va propun o casa superba, cu o curte de peste 2.000 mp., situat pe strada Agricultori – Darza, cu acces facil din centrul Bucurestiului la numai 30 km.

Casa se adreseaza iubitorilor de natura, care vor confortul si linistea unei case superbe, inconjurata de o curete generoasa, cu vegetatie matura, o adevarata gradina botanica. Amenajata de peisagist si ingrijita si dezvoltata in ani, aceasta este de fapt un adevarat parc, cu plante si arbusti luxurianti oferind o adevarata oaza de relaxare si liniste proprietarilor.

Dispusa pe parter si mansarda, proprietatea poate gazdui o familie, avand insa si avantajul de a gazdui prietenii veniti in vizita, la mansarda, accesul catre aceasta facandu-se separat.

La parter casa are un pridvor generos cu foisor, permitand astfel amenajarea unui loc de luat masa si o zona de relaxare. Compartimentarea interioara este foarte bine gandita, fiind compusa din living, bucatarie, 2 dormitoare si 2 bai. Acesta este ramas nefinisat, permitand astfel noului proprietar amenajarea in stilul propriu. Totodata in living este prevazut un semineu.

Mansarda, dedicata oaspetilor, este amenajata, mobilata si utilata complet, ofera aerul unei cabane la munte.

Casa este orientata astfel incat vederea de la ferestre este spre curte.

In total casa are 350 mp. utili si curte de 2.571 mp. Din care 2.300 mp. curte libera.

Pentru indragostitii de verde si natura gradina adaposteste o serie de plante, arbusti, flori si pomi care infloresc si coloreaza curtea pe toata perioda anului. Regasim aici: Gard viu mana Maicii Domnului, glicina, luleaua turcului, gard viu din lemn cainesc, gard viu de tuia, gard viu din merisor, flori perene, flori lupin, flori de iris, trandafiri, pomi: mesteacan, catalpa, corcodus, rosu, brad, molid argintiu, livada de: meri, peri, gutui, cires. Arbusti: magnolie, spireia (rochita miresei),niburnum (bulgar de zapada), forsina (ploaie de aur), budleia (liliac de vara), liliac, berberis, gutui japonez etc.

Intretinerea este facila, necesitand intretinerea doar de doua ori pe an (primavara si toamna) a proprietarului.

Curtea astfel obtinuta fiind un atu al proprietatii.

Potentialul caselor din jurul Bucurestiului inca nu este la deplina valoare, dar reprezinta o investitie sigura pentru viitor! Acest stil de viata fiind deja foarte abordat.

Va invit sa descoperim impreuna aceasta proprietate unica.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj

Obiective interes

1. Iani\'s Club - Gradinita cu Program Prelungit, After School Buftea 0722811874 Intrarea Constructorului, Nr. 1, Buftea, judetul Ilfov
2. Casuta Copilariei - Gradinita Buftea 0213505199 Aleea Scolii, nr. 4, Buftea, judetul Ilfov
3. Gradinita cu program prelungit nr. 2 Buftea 0213505454 Aleea Scolii, Nr.1, Buftea, judetul Ilfov
4. Panda - Gradinita & After School Buftea 0773737719; 0213142094 Aleea Scolii, Nr. 1, Buftea, Buftea, judetul Ilfov
vezi mai multe