115.000 €

Afumati, Ilfov. Vila cu arhitectura mediteraneana si incalzire in pardoseala

  • Suprafata utila 95 mp
  • Teren 220 mp
  • An 2022
  • 4 camere
  • La cheie
Ilfov, 30 iun, 09:05

Descriere anunt

Afumati, Ilfov. Vila cu arhitectura mediteraneana si incalzire in pardoseala

CATOMA REAL ESTATE va propune spre vanzare o casa - vila, disponibila in centrul localitatii AFUMATI ce face parte dintr-un ansamblu format din 8 case tip Duplex.

Casa ofera o suprafata totala de cca. 130 mp cu terasa, balcoane si casa scarii din care cca. 96 mp este suprafata utila desfasurata astfel:

PARTER: Hol, Living + Dining, Bucatarie si Baie.

ETAJ: Hol, 3 Dormitoare si Baie.

Structura de rezistenta este din beton iar peretii exteriori si compartimentarile interioare sunt realizare din caramida poroterm pentru un confort termic sporit.

Vila se preda catre viitorul proprietar la cheie, cu centrala termica de apartament din gama Vision de la Romstal, tamplarie PVC de cea mai buna calitate, calorifere, usi celulare Porta Dors si finisaje complete la interior.

Pentru acestea exista un buget alocat, care bineinteles poate fi supliment de catre dumnevoastra daca se va dori acest lucru.

Pentru a descoperii toate avantajele ce va sunt oferite la achizitia unei astfel de proprietati nu ezitati sa ne contactati!

Agent imobiliar dedicat - Raluca Timofti

NOTA: Constructiile sunt finalizate si receptionate si vom suplimenta cu poze care sa reflecte stadiul actual in cel mai scurt timp. La acest moment se executa lucrari pe partea de amenajare alei si spatii exterioare care ne impiedica sa facem acest lucru in mod corespunzator. Multumim pentru intelegere!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!