Aeroport Henri Coanda, Corbeanca, DN1, Str. Unirii

269.000 €

Aeroport Henri Coanda, Corbeanca, DN1, Str. Unirii

269.000 €
Caracteristici
Suprafata utila 161 mp Teren 421 mp An 2024 5 camere La cheie
Optiuni interior: 2+ gr. sanitare Alarma Alimentare apa Camera serviciu Canalizare Centrala termica Dressing Gaze Izolatie termica Living Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Gradina
Descriere
Va prezentam spre vanzare o vila individuala cu 5 camere, disponibila intr-un ansamblu Rezidential de case premium, localizat in Comuna Corbeanca, Ilfov,
Detalii suplimentare
Va prezentam spre vanzare o vila individuala cu 5 camere, disponibila intr-un ansamblu rezidential de case premium, localizat in Comuna Corbeanca, Ilfov.

Vila face parte din proiectul imobiliar Urban Village Homes, ansamblu rezidential exclusivist ce este format din 14 unitati individuale, cu regim de inaltime Parter + 1 Etaj + Pod.

Imobilul prezentatat dispune de teren in suprafata de 421 mp, din care 300 m reprezinta curtea libera.

Proiectarea si compartimentarea interioara excelenta a acestei vile a dus la crearea de spatii locative ideale pentru o familie numeroasa si cuprinde 5 camere generoase, insotite de facilitati complementare si de spatii de depozitare multiple, holuri de acces ample si terase spatioase.

Distribuirea camerelor imobilului este optimizata, parterul dispune de un living spatios cu bucatarie deschisa si zona de luat masa, birou, grup sanitar si spatiu de depozitare. Etajul 1 este compus din 3 dormitoare si doua bai (doua dormitoare generoase si un dormitor matrimonial prevazut cu baie proprie si dressing amplu).

De la structura de rezistenta pana la inchiderea peretilor, instalatii si finisaje, toate detaliile au fost gandite pentru confortul si siguranta locatarilor. Inchiderile peretilor exteriori si interiori sunt realizate cu caramizi tip Porotherm, vila beneficiaza de tamplarie de calitate superioara cu geam tripan (7 camere), sistem de incalzire prin pardoseala si de panouri fotovoltaice 5kW.

Curtea libera se preda amenajata, dispune un sistem de irigare automatizat si este delimitata de un gard din beton, cu inchideri din lemn. De asemenea, in interiorul curtii sunt amenajate si doua locuri de parcare, in imediata apropiere a accesului in imobil.

Alaturi de numeroasele facilitati de care vor beneficia viitorii cumparatori, mai mentionam si finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium, de la furnizori de renume ( placari ceramice, parchet de calitate superioara, usi de interior, usa metalica antiefractie si obiecte sanitare moderne).

Vilele ce compun proiectul Urban Village Homes sunt amplasate in zona centrala a comunei Corbeanca, Ilfov, la mica distanta de Strada Unirii, principala artera de circulatie a acesteia.

Ansamblul rezidential este amplasat la o distanta de aproximativ 25 km de zona centrala a Capitalei, iar accesul se face rapid prin Drumul National (DN1), cat si prin bulevarde ample si strazi adiacente ale acestora.

Vila propusa spre vanzare se afla in proximitatea tuturor punctelor de interes din zona, si are acces facil la institutii de invatamant, unitati medicale si bancare, centre si galerii comerciale mari, cat si magazine cu specific mixt, restaurante si cafenele sau zone de agrement importante.

La doar cateva minute distanta de imobil se afla Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, Centrele de Wellness Therme, Paradisul Verde Sport& Spa sau Stejarii Country Club, cat si centrele comerciale ( Ikea, Dedeman, Carrefour, Mega Image, Lidl, Mobexpert) sau Mall Baneasa Shopping City.

Ansamblul Urban Village Homes este construit cu grija pentru nevoile rezidentilor, este amplasat departe de zgomotul orasului si de aerul poluat, intr-un cadru perfect, intr-o zona cu infrastructura completa si vecini de calitate.

Pretul imobilului este: 269.000 Euro +TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.
867 vizualizari Ilfov, Corbeanca, 17 Apr 13:36
Statii metrou
Statii STB
Primăverii 4 min