327.000 €

Acasa in Popesti Leordeni

  • Suprafata utila 300 mp
  • Teren 1.250 mp
  • An 2000
  • 6 camere
  • La cheie
Ilfov, 19 feb, 07:00

Descriere anunt

Acasa in Popesti Leordeni

comision 0 %

Acasa in Popesti Leordeni.

Pentru cei ce isi doresc o locatie aparte, un teren extrem de generos si o CASA/VILA trainic construita cu spatii largi, luminate natural si un aer exclusivist, va invitam sa parcurgeti informatiile de mai jos:

Se ofera spre vanzare in POPESTI LEORDENI - OLTENITEI, un IMOBIL S+P+E+M, amplasat pe un TEREN SUPERB de 1.250 MP cu o deschidere stradala de 16,26 ML.

Pozitia poate fi considerata o optiune strategica, strada FERMEI (ATENTIE, nu Drumul Fermei !!!), o zona verde, de case-vile construite cu mult bun gust, care va ofera un acces facil si direct catre SOSEAUA OLTENITEI.

Terenul ce-l gazduieste, este perfect dreptunghiular, intrarea acestuia are la baza un design peisagistic, spatele (cu acces direct din terasa imobilului), detine spatii de recreere si o livada/gradina ce este deja matura.

Imobilul, constructie 2000, necesita a fi analizat cu mare simt de raspundere, tocmai pentru a constentiza implicarea si garantia lucrului bine facut.

La baza, au stat materiale de o calitate premium si dorinta proprietarilor pentru o constructie de o viata.

Compartimentarea vilei o detaliem astfel:

SUBSOL - in suprafata totala de 100,41 MP, din care, crama de 33 MP, camera tehnica de 7,10 MP, grup sanitar, hol si acces, camara de 10,85 MP si GARAJ de 28 MP.

PARTER - in suprafata totala de 168,47 MP, din care, camera de zi de 29,22 MP, living de 28,86 MP, birou/dormitor de 16 MP, bucatarie de 23 MP cu acces direct catre terasa, baie de 3,55 MP, 2 terase ce insumeza 36 MP si un hol cu casa scarii.

ETAJ 1 - in suprafata totala de 127 MP, din care, dormitor oaspeti de cca 16 MP, dormitor de 22,85 MP ce detine o vedere specataculoasa, dormitor matrimonial cu dressing si grup sanitar de 23,51 MP, 2 grupuri sanitare de 8 respectiv 10 MP, hol si casa scarii + 3 balcoane de tip frantuzesc ce insumeaza cca 12 MP.

MANSARDA open space - cu o suprafata totala de peste 110 MP cu accente si finisaje interioare din lemn.

Imobilul este pretabil/ideal pentru cine targheteaza un segment rezidential si/sau comercial, find varianta oprtima pentru LOCUINTA, GRADINITA, AFTER SCHOOL, SEDIU si PUNCT DE LUCRU SOCIETATE.

Datorita spatiului generos construit, a terenului de 1.250 mp (mare pentru zona), pozitiei cu acces facil catre multiple puncte de interes, prezenta oferta poate fi LOCATIA DUMNEAVOASTRA IDEALA !

Finisajele interioare sunt de buna calitate oferindu-va astfel tot confortul necesar mutarii imediate.

Centrala termica, aparate de aer conditionat, tamplarie pvc, parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, sunt o mica parte din finisajele de baza ale acestei case/vile.

Se detin toate utilitatile, curent, gaz, apa, (suplimentar - put cu o adancime de 27 M).

Prezenta oferta este expusa la un pret ce denota interesul real de vanzare si posibilitatea unei tranzactionari intr-un timp foarte scurt.

Situatia juridica este una transparenta, imobilul nu detine vicii ascunse si se poate vinde prin orice forma de achizitie - credit bancar, plata integrala din surse proprii, etc,

PREZENTA OFERTA SE AFLA SUB REPREZENTARE EXCLUSVA - CATOMA PROPERTY INVEST

BROKER EXCLUSIV - FLORIN TOMA

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Optiuni exterior
Garaj