Plantelor, apartament 4 camere zona Plantelor

199.000 €

Plantelor, apartament 4 camere zona Plantelor.

199.000 €
Caracteristici
Suprafata 96 mp An 1940 Decomandat Etaj 2 din 6
Optiuni interior: Apometre Balcon Debara Termopan
Optiuni exterior: Lift Structura beton
Descriere
Apartamentul se afla la etajul 2 din 6 si dispune de 4 camere decomandate, pe partea de sud-vest, fiind scaldat de soare pe tot parcursul zilei, in acelasi timp capacii din fata geamurilor oferind o atmosfera de liniste si natura, facandu l un apartament cu un ambient calduros si relaxant.

Apartamentul dispune de doua balcoane, unul catre sud si celalalt catre vest, cel din urma fiind ca o mini gradina, unde se poate cina, relaxa, privind apusurile varatice, deasupra caselor desprinse parca din Parisul de altadata.

Dormitoarele sunt foarte spatioase, iar livingul generos asambleaza tot farmecul unui apartament decomandat, de altadata.

Blocul este fara risc seismic, fiecare etaj avand doua apartamente pe nivel, beneficiaza de lift si se afla intr o zona cu multa verdeata, liniste, cafenele, restaurante si terase, ce completeaza peisajul Bucurestiului interbelic, inclusiv cu biserica si gradina ei din fata blocului.

Locurile de parcare se pot gasi usor, fiind o zona majoritar cu case, iar magazinele (Mega Image, Piata Traian, Kaufland, Carrefour, etc.), cat si teatre importante (Teatrul National, Teatrul de Arta, etc.), se gasesc la cateva minute de mers pe jos, intr o plimbare.

De asemenea, blocul se gaseste la mijlocul distantelor de 15 min mers pe jos de statiile de metrou Unirii, Universitate, Muncii, Iancului, aflandu se in Vechiul Cartier Evreiesc si in triunghiul interbelic al lui Mircea Eliade („Mircea Eliade reuseste sa impuna in literatura romana cea mai puternica, si cred ca cea mai convingatoare mitologie urbana, mitologie bucuresteana. E vorba, in primul rand, despre un Bucuresti mitic, in mijlocul caruia ne si aflam, in triunghiul strazilor Mantuleasa – Popa Soare – Pache Protopopescu).
582 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 11 Iun. '24 (18:33)
Statii metrou
Spitalul Colțea 20 min
Piața Iancului 22 min
Universitate 22 min
Statii STB
Bd. Pache Protopopescu 6 min
69 , 70 , 85 , 90 311 , N102 , N108 Calea Moșilor 6 min
70 , 90 311 , N102 Traian 6 min
Piața Sfântul Ștefan 6 min
Hala Traian 7 min
Bulevardul Carol I 8 min
Matei Voievod 8 min
Alexandru Sihleanu 9 min
69 , 85 133 , 135 , 655 , N108 Foișorul de Foc 10 min
Evolutia preturilor imobiliare in Mosilor-Dacia
se incarca..