185.000 €

Pache Protopopescu, Austrului

  • Suprafata 127 mp
  • An 1930
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 1
  • Piața Iancului - M1 ...15 min.
Bucuresti, 12 sep, 19:10

Descriere anunt

Pache Protopopescu, Austrului,

apartament 4 camere situat la etajul 1/D+P+1+M in suprafata utila de 90mp si mansarda neamenajata de 37 mp, apartament renovat integral, usi originale, centrala termica, acoperis schimbat, comision 0.

Detalii suplimentare

Intr-o vila interbelica compusa din demisol, parter, etaj si mansarda, este disponibil spre vanzare apartamentul elegant situat la etajul 1 impreuna cu garsoniera situata la mansarda. Eleganta si farmecul locuintei sunt date de camerele inalte si luminoase si de modul deosebit in care este amenajat.

Apartamentul de la etaj are o suprafata utila de 90,12mp si este compus dintr-o camera de zi spatioasa, 3 dormitoare, o bucatarie plina de lumina si doua bai cu aerisire directa. Din holul mare si primitor aflat in centrul locuintei se distribuie 3 camere, bucataria si baia pricipala, al treilea dormitor este putin retras si are baie si dressing alaturate.

Accesul catre mansarda se face din apartament sau din curte pe scara de serviciu. Aici se poate amenaja un spatiu locativ excelent pentru un tanar, suprafata utila este de 37mp, din care 22mp sunt in proprietate iar restul in folosinta exclusiva.

Locuinta detine o cota de 38% din spatiile comune si o suprafata de 50mp de teren in proprietate situat sub constructie.

Imobilul nu este incadrat in nicio clasa de risc sau urgenta seismica.

Renovarea locuintei a fost un proces laborios care a necesitat multa rabdare si energie. Acoperisul din tigla ceramica a fost schimbat anul trecut. Instalatiile sanitare, termice si electrice au fost schimbate, ferestrele sunt tip termopan Sallamander montate in 2018, usa de la intrare este metalica, facuta pe comanda ca sa respecte dimensiunile originale iar obiectele sanitare sunt de la Delta Design. In toate camerele, in bucatarie si hol se afla parchet laminat frantuzesc de stejar alb, doar baile sunt acoperite cu placi ceramice tot de la Delta Design. S-au pastrat si reconditionat usile originale cu geam de cristal, specifice perioadei interbelice. Apartamentul dispune de o centrala termica Wolf, de buna calitate. De asemenea, in bucatarie pot ramane electrocasnicele incastrate in mobilier (cuptorul si plita).

Peretii grosi din caramida asigura confortul termic, nu a fost necesara montarea unui aparat de aer conditionat.

Pentru alte detalii sau pentru programarea unei vizionari va rog sa ma sunati!

Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network.

Comisionul este 0% pentru cumparator.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 15 min.