Otopeni, Corbeanca, 4 camere padure

255.000 €

Otopeni, Corbeanca, 4 camere padure.

255.000 €
Caracteristici
Suprafata 113 mp An 2016 Decomandat Etaj 2 din 3
Descriere
Va propunem spre cumparare ,un apartament de 4 camere decomandat ce se vinde asa cum il prezentam (complet finisat, mobilat si utilat). Este format din living cu bucatarie open-space, 3 dormitoare, 3 bai, 2 holuri, 3 balcoane si este situat la etajul 2 din P+3, in ansamblul Privilege Residence, Petresti, Corbeanca langa padure.
Apartamentul este decomandat, cu o suprafata de aprox. 130mp si se vinde impreuna cu cota indiviza de teren,ce ii revine ,dar si cu cele doua locuri de parcare din incinta complexului.
In Privilege Residence, va puteti bucura de urmatoarele facilitati de lux:
finisaje moderne in stil occidental;
-aer conditionat in fiecare camera prin vectiloconvectoare;
-toate camerele dispun de cablu TV, telefonie fixa si internet;
-baile sunt finisate cu piatra si granit, complet echipate;
-cladirea se incadreaza din punct de vedere technic in Clasa A (consum energetic redus);
-apartamentele sunt complet mobilate, bucatariile utilate cu frigider, congelator, masina de spalat vase, cuptor, plita, hota, marca Franke, aspirator, ustensile de bucatarie inclusiv vesela si tacamuri, masina spalat & uscat rufe.
-dormitoarele sunt mochetate, mobilate cu mobilier de lux import Olanda Bloom Project si Mobexpert , inclusiv saltele , perne , pilote .
In cadrul complexului veti beneficia de o piscina interioara exclusiv pentru locatarii complexului. Piscina este acoperita si incalzita, cu o dimensiune de 14 m lungime, latime 5,70m si adancime intre 1,35-1,55m de care va puteti bucura oricand. De asemenea beneficiati de sauna si de un spatiu de relaxare.
In acest complex sunt doar 24 de apartamente, fiind distribuite pe 3 scari. Ansamblul dispune de ascensor pe fiecare scara de 625Kg (8 persoane) marca Schindler.
Complexul Privilege Residence este montorizat cu un sistem de supraveghere, cu 17 camere video.
Curtea complexului este complet amenajata cu alei interioare, vegetatie, are montat un sistem de irigare automat si este complet iluminata pe timpul noptii. De asemenea in curtea interioara a complexului exista un spatiu de joaca amenajat exclusiv pentru copiii locatarilor complexului.
Ansamblul dispune de un sistem de incendiu -Aapollo Fire Detectors -si are o centrala de avertizare de incendiu cu senzori pe fiecare etaj al complexului.
Accesul in complex se va face pe baza de cartela si videointerfon, existand si un sistem cu bariera cu protectie la inchidere.
Complexul se afla la 2 minute de DN 1 Bucuresti-Ploiesti din care se face accesul direct pe Strada Radarului nr. 9 F, la 5 minute de Aeroportul International Henri Coanda, 7 minute de centura Bucurestiului, 10 minute de Baneasa Shopping City, 15 minute de Casa Presei. Pentru ca este situat in zona de nord a capitalei, in apropierea Aeroportului International Henri Coanda si imediat langa padurea Petresti, Complexul Privilege Residence Otopeni este clubul rezidential care se va incadra perfect in asteptarile dumneavoastra.

307 vizualizari Ilfov azi; 15:36