574.770 €

Occidentului 40, sector 1

  • Piaţa Victoriei ...10 min.
Bucuresti, 19 mar, 12:16

Descriere anunt

Occidentului 40, sector 1,

se vinde penthouse in bloc nou finalizat in 2017, suprafata de 263 mp, 3 dormitoare fiecare cu baie proprie, living, dinning room, bucatarie si terasa.

Detalii suplimentare

Occidentului 40 poate fi considerat “drept casa care se misca pe verticala, spre deosebire de alte proiecte “cladirea din Occidentului 40 pune in miscare si planseele.” In locul platourilor generale, partial intrerupte de retrageri sau goluri de cate doua niveluri, aici si suprafetele de calcare si tavanele sunt decalate.

Pentru a beneficia de toate elementele relaxante care se intalnesc in cazul vilelor de la marginea orasului, dar totusi sa fii si in inima orasului cea mai buna alegere o reprezinta achizitia unui penthouse, care reprezinta cel mai rafinat produs rezidential.

Spatiile foarte largi reprezinta un alt atu greu de trecut cu vederea.

In plus, panorama asupra orasului este o placere pe care cei ce traiesc la nivelul solului nu o pot trai. Caracterul exclusivist al unui penthouse, dat de faptul ca numarul acestora este relativ mic comparativ cu cel al apartamentelor sau vilelor noi construite, il face si mai dorit in randul posibililor cumparatori.

Penthouse-ul dispune de panouri mari aproape complet vitrate ce nu ocupa insa intrega travee. Logiile continua spatiile zonelor de zi, insa apartin si lumii exterioare.

Cateva aspecte cheie fac acest apartament foarte atractiv atat ca locuinta, cat si ca investitie: in primul rand, pozitionarea chiar in centrul orasului, apoi nivelul ridicat de confort al imobilului si al finisajelor, si nu in ultimul rand, modalitatea de acces printr-un lift care se deschide direct in apartament.

Decorul este unul modern, contemporan, ce integreaza multe elemente de accent si transmite o personalitate puternica.

Acces

Statii metrou Timp
Piaţa Victoriei 10 min.
Gara de Nord 11 min.
Piața Romană 17 min.