Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Mosilor, apartament, terasa, curte si casa

450.000 €

Mosilor, apartament, terasa, curte si casa

450.000 €
Caracteristici
Suprafata 137 mp An 2008 Decomandat Etaj parter din 4 M 12 min.
Descriere
Bun gasit!
Pentru inceput si pentru a putea intelege proprietatea, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de imaginatie. Pentru ca nu suntem in fata unei proprietati conventionale si veti avea nevoie de imaginatie, pentru a putea intelege, ce vindem.
Incep prin a va spune ca avem asa: un apartament situat la parterul unui bloc contruit in anul 2008, apartament de 100 mp caruia i se adauga o terasa de 43 de metri patrati, terasa din care coboram in curtea proprie de 91 de metri patrati, curte in care avem un alt imobil, ce poate fi spatiu comercial sau locuinta secundara, in suprafata de 36 mp. Asadar, apartament, terasa, casa de oaspeti/spatiu comercial si curte.
Accesul in apartament, se realizeaza conventional, prin strada Ardeleni, acolo unde blocul este pozitionat, in timp ce accesul catre spatiul comercial si curte, se poate face fie prin terasa apartamentului, fie direct din strada Toamnei. Si am scris “spatiu comercial”, pentru ca asta a si fost in trecut, un spatiu comercial in care a functionat o farmacie. Asadar, daca luati in calcul mixul “casa/afacere”, iata proprietatea potrivita pentru a rezolva nevoia dumneavoastra. Iar daca nu luati in calcul varianta comerciala, in mod direct, e bine de stiut ca inchirierea acestui spatiu comercial, poate genera o chirie buna, care sa preia partial rata creditului accesat pentru locuinta.
Evident, mixul intre apartament cu terasa si casa si curte, poate fi solutia ideala si pentru familiile extinse, cei care isi doresc sa mute impreuna doua generatii, dar care au nevoie si de intimitate. Stiti cum se spune: impreuna, dar separat!
Apartamentul in sine, este simplu: living, bucatarie, trei dormitoare, doua bai si un dressing. Plus o debara. O suprafata utila de 100 mp. Locuinta perfecta pentru o familie. Atasata, o terasa care “te da pe spate”, de 43 mp. Cam cat o garsoniera mare. :) De altfel, pe terasa este suficient loc pentru coltul de relaxare al parintilor, locul de joaca al copiilor, dar si pentru cusca cainelui. Cam atat este de spatioasa.
Iar mai departe, daca “vrei sa te intinzi mai mult”, ai 91 mp de curte. Unde poti sa joci fotbal, sa parchezi toate masinile familiei, sau sa te apuci de gradinarit.
Ori, daca vrei sa faci un business, imagineaza-ti doar cat de simplu si usor va fi drumul zilnic pana la locul de munca! :)
Iarasi, trebuie apreciata posibilitatea de a avea curte, locuri de parcare multiple si dublu acces. Nu gasesti asa ceva, oriunde.
Daca am reusit sa va starnesc atentia si interesul, daca ati parcurs pozele si turul virtual si vreti sa aflati mai multe, haideti sa va arat proprietatea in toata frumusetea ei, pe viu!
Galerie foto completa si tur virtual pe alexandrucordea .ro/AC11878
2.628 vizualizari Bucuresti 01 Apr, 06:47
Statii metrou
Metrou Obor 12 min
Ștefan cel Mare 17 min
Metrou Piața Iancului - Ascensor 25 min
Statii STB
Toamnei 2 min
Mihai Eminescu 5 min
Șoseaua Ștefan cel Mare 6 min
1 , 46 Dr. Grozovici 7 min
330335 Doctor Grozovici 7 min
1 , 46 330335 Lizeanu 8 min
79 , 86 133 , 135 Piața Gemeni 8 min
66 Făinari 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Mosilor-Dacia
se incarca..
Anunt inactiv