85.800 €

Militari, Ghirlandei

  • Suprafata 86 mp
  • An 1970
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 4
  • Piața Gorjului ...15 min.
Bucuresti, 05 dec, 14:47

Descriere anunt

Militari, Ghirlandei

oportunitate, bloc caramida, civilizat, usor accesibil, doar 8-10 minute mers metrou, langa scoala, policlinica, calduros, 3/4, izolat, 2 bai, imbunatatiri, mobilat si utilat, toate actele, negociabil,

Detalii suplimentare

Zona aerisita, predominant verde si usor accesibila, reteaua de transport in comun fiind bine reprezentata, astfel, la mica distanta, 100-200m, fiind autobuzele 178, 336 si 136 (capat de linie), la doar 10 minute (mers) se afla accesul la gura de metrou Pacii, respectiv metrou(l) Gorjului, inclusiv piata Gorjului.

Blocul, cu un regim mic de inaltime, este dispus semi-stradal, scara este usor retrasa, cu un aliniament de aprox. 25-35 m de la strada principala, fiind inconjurat de un spatiu (verde) tampon , plin de flori, imobilul fiind ferit, astfel, de zgomot si aglomeratie.

Imobilul, foarte calduros, este construit din cadre beton cu pereti de caramida, in anii 1969-1970.

Apartamentul, de mijloc, este curat, cu suprafete generoase si multiple imbunatatiri, apartamentul fiind de curand renovat (11 luni), in acest sens- exista calorifere noi (otel), gresie, faianta si parchet masiv, 2(doua) aparate de aer conditionat, termopan si usa metalica, usi noi de interior, izolat exterior.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Gorjului 15 min.
Păcii 18 min.