79.900 €

Metalurgiei, Aparatorii Patriei

  • Suprafata 109 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 8
  • Metrou Dimitrie Leonida ...17 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 25 ian, 10:46

Descriere anunt

Metalurgiei, Aparatorii Patriei

apartament 3 camere Bulevardul Metalurgiei complet decomandat 94.41 mp etaj intermediar

Detalii suplimentare

Apartamentul propus astazi spre vanzare este disponibil la etajul 7 al unui nou imobil ce alcatuieste cel mai mare ansamblu rezidential din Sudul Capitalei si anume The Grand Kristal Residence City Metalurgiei.

Apartamentul cu 3 camere prezentat astazi dispune de camere mari si o compartimentare moderna, iar suprafata utila a acestuia este de 94.41 mp.

Apartamentul este luminos, complet decomandat si format din: living generos, 2 dormitoare mari, spatiu de depozitare, bucatarie patrata, 2 bai, hol ce permite amenajarea spatiilor de depozitare si 2 balcoane ale caror suprafata insumeaza 13.67 mp.

Locuinta este dotata cu finisaje si echipamente de cea mai buna calitate: tamplarie PVC Rehau cu geam tripan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare Sannex, calorifere de otel, centrala termica Ariston de 24 kW si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

Structura de rezistenta in care se afla apartamentul este realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Ansamblul beneficiaza de acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena, Piata de Gros si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: STB 125, 141, 220, N 105 si statia de metrou Dimitrie Leonida.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5000 euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Dimitrie Leonida 17 min.