304.900 €

Herastrau, Satul Francez, apartament 4 camere

  • Suprafata 117 mp
  • An 2008
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 6
Bucuresti, 21 nov, 15:17

Descriere anunt

Herastrau, Satul Francez, apartament 4 camere,

apartament 4 camere la 2 min de Parcul Herastrau, finisaje de inalta calitate, loc de parcare subteran, suprafata totala apx 117 mp. Mai multe detalii la telefon.

Detalii suplimentare

Apartament 4 camere LUX - Herastrau / Parc, situat intr-un imobil cu regim de inaltime P+6, la etajul 4, avand o suprafata totala de apx 117 mp. Apartamentul dispune de finisaje noi si de inalta calitate, accentuand nobletea materialelor din gama de lux, atent alese pentru confortul vizual si mental: parchetul este Nuc Story, gresia Lignite, tapetul si piatra decoreaza armonios peretii, in bucatarie barul placat cu mozaic este accentuat cu spoturi inglobate, materialele folosite pentru amenajarea terasei sunt lemn si piatra, iar in bai sunt prezente obiecte sanitare de calitate superioara.

Compartimentarea este dispusa astfel : – zona de living in suprafata de 31mp, bucatarie de tip deschis + hol in suprafata de 19.80 mp, un dormitor/birou de 14.50 mp, un grup sanitar de 4.40 mp (cabina de dus), un dormitor de 13.80 mp, dormitor matrimonial de 12.90 mp ce beneficiaza de un dressing de 6.90 mp si o baie de 8 mp (cada), o terasa/loggie de 7 mp cu acces din living.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton