149.000 €

Central, Bucuresti

  • Suprafata 99 mp
  • An 1929
  • Semidecomandat
  • Etaj 1
  • Piața Iancului - M1 ...15 min.
Bucuresti, 16 apr, 12:19

Descriere anunt

Central, Bucuresti

Apartament 5 camere in vila zona Plantelor- et.1/1. Linistit, cochet, 4 dormitoare teren in proprietate, fara risc/urgenta- ideal familie, utilat, mobilat ca in imagini, boxa, pod, renovat.

Detalii suplimentare

MOVE REAL ESTATE

Pozitionat la etajul 1 al unei vile cochete, retrase de la strada principala si departe de agitatie, apartamentul pe care v-il prezentam este cu precadere destinat iubitorilor de confort si rafinament interbelic.

Cu o priveliste frumoasa catre gradina si iluminat din plin de ferestrele orientate catre sud, dispune de un plan inteligent ce confera intimitate, dar si functionalitate spatiilor, avand nu mai putin de 4 dormitoare, bucatarie inchisa, living cu dineing incorporat, spatii de depozitare in boxa de la subsol si in pod .

Imobilul NU are risc sau urgenta si NU are Legea 112 in istoric.

Renovat integral in 2006 cu sprijinul unui designer, apartamentul are un aer cosmopolit datorat imbinarii elementelor clasice si moderne, beneficiind de o atmosfera de echilibru si armonie. Culorile pastelate, ferestrele mari, mobilierul eclectic, usile originale restaurate vintage sau balconul cu ceramica colorata sunt numai cateva dintre detaliile care fac apartamentul special.

Acesta poate fi oferit la cheie asa cum este prezentat in fotografii.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 15 min.