285.000 €

Casa Presei Libere penthouse

  • Suprafata 140 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 3
Bucuresti, 03 dec, 11:42

Descriere anunt

Casa Presei Libere penthouse

Va prezint spre vanzare un apartament spatios tip penthouse situat in sectorul 1 , zona Casa Presei Libere . Imobilul este situat pe o strada linistita , fara trafic , iar apartamentul la ultimul etaj al unui imobil construit in 2008 .

In suprafata de 200 mp se regasesc 5 camere , 3 bai ( una cu cada , restul cu cabina de dus ) , o bucatarie semideschisa , o camera tehnica ( centrala termica , dulapuri pantofi ) , o camara alimente ( spatiu depozitare cu rafturi ), o terasa de 61 mp ce inconjoara apartamentul .

Un amanunt foarte important pentru posesorii de autoturisme ! In acelasi pret se ofera 2 locuri de parcare ( de fapt sunt 3 obtinute prin pozitionarea privilegiata a unuia dintre ele ) .

Spatiul a fost personalizat de catre proprietar inca din faza de finisare a imobilului in 2008 , folosindu-se cele mai bune materiale si echipamente disponibile ( Centrala termica Viesmann , geamuri termopan cu folie , parchet de bambus , AC Daikin , mobilier Mobexpert , Combina frigorifica Hot Point, aragaz piezzo si gaz, cuptor, hota inox, copertine extensibile pentru terasa ) Toate acestea sunt incluse in pretul de vanzare .

Apartamentul este ideal pentru o familie cu 2,3 copii , impartirea spatiului permitand separarea dormitorului matrimonial ( prin living ) fata de celelalte 3 dormitoare .

Fiind localizata la doi pasi de intersectia B-dului Poligrafiei cu strada Jiului , locatia permite un acces facil catre aeroport, DN1 dar si catre statia de metrou Jiului . In zona gasim scoli , liceele Dimitrie Paciurea ,Brancoveanu , sediul OMV Petrom City.

Oferta poate fi considerata si o buna oportunitate de investitii avand in vedere faptul ca este o zona cu o dezvoltare imobiliara ascendenta . Un tur virtual il gasiti aici

cmdumitrescu.ro/apartament-5-camere-de-vanzare-p-ta-presei-libere-bucuresti-5319

Oferta este reprezentata exclusiv de Renet Real Estate Network, comision Zero pentru cumparator !

Va invit la o vizionare . Nu veti regreta !