284.990 €

Aviatiei, Baneasa penthouse 4 camere

  • Suprafata 150 mp
  • An 2014
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 7
Bucuresti, azi, 10:14

Descriere anunt

Aviatiei, Baneasa penthouse 4 camere

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un penthouse cu 5 camere, decomandat, cu finisaje de buna calitate, situat in zona AVIATIEI - BANEASA, intr-un imobil construit in anul 2014. Apartamentul disponibil la etajul 7 ofera o suprafata utila totala de cca. 233 mp, din care utila cca. 150 mp.

Imobilul care gazduieste apartamentul este structurat pe D P 7E, are in componenta sa circa 20 de apartamente, dintre care, la etajul 7 doar apartamentul propus spre vanzare. Acesta ofera viitorilor locatari living dining, 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu grup sanitar, birou, 2 holuri, un al doilea grup sanitar care deserveste celelalte dormitoare si 3 balcoane.

Imobilul este racordat la toate utilitatile (gaze naturale, apa, curent electric, canalizare, internet), apartamentul fiind contorizat individual. Incalzirea este asigurata de centrala proprie pe gaz, cu termostat reglabil.

Din punct de vedere al dotarilor, apartamentul dispune de lift interior, alarma, videointerfon, senzor de fum si are alocat un loc de parcare in interior. Mentionam ca accesul in apartament se poate realiza atat folosind liftul interior, cat si scara comuna a imobilului.

Mentionam ca pretului afisat nu i se adauga TVA si este negociabil.

Pentru detalii sau vizionari va stam la dispozitie.

Agent imobiliar dedicat - Razvan DUMITRESCU 0720.714.919