159.000 €

Aviatiei. Apartament pentru familie in Aviatiei

Bucuresti, 14 mar, 04:10

Descriere anunt

Aviatiei. Apartament pentru familie in Aviatiei

Cum iti suna “apartament 4 camere Aviatiei” la etaj intermediar, in bloc de 4 nivele din 1986?

Stiu, suna aproape de “apartamentul ideal pentru o familie”!

Dar hai aflam mai multe.

Suntem in Elena Caragiani, la numarul 2. O locatie buna si stii ca e una dintre cele mai faine strazi din cartier. La intersectia cu Sos. Pipera. Daca cumva lucrezi intr-una dintre cladirile de birouri din zona, mergi pe jos la munca. Si copiii merg pe jos la scoala sau gradinita, e chiar in spatele blocului. Iar pana la metrou faci 5 minute, tot pe jos. Pana in Parcul Herastrau vei face 10 minute pe jos.

N-are rost sa iti spun ca daca vrei sa fugi din oras, in 5 minute ai iesit pe A3 cu masina si dus ai fost!

Daca vrei sa faci cumparaturi, vei avea de ales daca mergi pe jos la Promenada sau cu masina la Baneasa Shopping Center. 5 minute in ambele cazuri.

Sa revenim la apartament. Suntem in etajul 3. Si din start, trebuie sa-ti spun ca acest apartament dispune de centrala termica proprie! Nu-i asa ca suna din ce in ce mai bine? In plus, caloriferele sunt schimbate, cele noi fiind din aluminiu. Si mai avem si aer conditionat.

Iar apartamentul, are o suprafata utila de 84 mp, este decomandat, are o baie ( cu geam) si doua balcoane inchise. Plus rulouri exterioare la geamuri. Ti-am zis ca blocul este reabilitat? Iti spun acum.

Gresesc asadar daca spun ca este un apartament ideal pentru o familie? Nu gresesc, stiu.

Apartamentul e bun, blocul e bun, zona e buna. Si stii ce mai e “bun”? PRETUL! Asa ca nu vad nici un motiv pentru care sa nu vii chiar azi sa vezi si sa cumperi acest apartament bun din Aviatiei!

Fara comision pentru cumparator !

Acces

Statii metrou Timp
Aurel Vlaicu 7 min.