59.524 €

Valea Oltului, bloc exclusivist, 2019, 2 camere, 62 mp, et. 2/3 4R, 2 balcoane

  • Suprafata 62 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, ieri, 16:01

Descriere anunt

Valea Oltului, bloc exclusivist, 2019, 2 camere, 62 mp, et. 2/3 4R, 2 balcoane

Jovial Residence rafinament si confort

calitatea, un standard in proiectul nostru!

Oferta 2 camere, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, etaj 1 si 2, 2 balcoane, bloc exclusivist, 2019, P 3 4R, lift, suprafata de 62 mp utili, pretul apartamentului fiind de 62.500 eur(inclus TVA de 5%).

Blocul este situat la 300m de Mega Image si 250m de Lidl, statie autobuz 100m, Gradinite la 100m, Scoala la 350m.

Imobilul este construit pe cadre de beton armat, cu pereti exteriori si interiori din caramida tip Porotherm, certificat de performanta energetica clasa A.

Apartamentele vor fi finisate la cheie:

Usi interioare Polonia;Usa intrare apartament Prestige MegaDoor; Lift hidraulic; Centrala termica si calorifere;Gresie, faianta si parchet; Tamplarie Salamander Tripan, Roto NT, Nuc; Baie utilata.Pretul comunicat este valabil pentru avans de 40%.

Parcare supraterana 3800 eur (include TVA)

Direct Dezvoltator. Solutii de Finantare.

Rafinament si Confort - Jovial Residence, Calitatea, un standard in proiectul nostru!

Designul si arhitectura din Jovial Residence isi doreste sa ofere bucuria si relaxarea de a fi acasa. Stilul arhitectural exterior emana rafinament prin liniile drepte, curate, fara ornamente excesive. Pozitionarea blocului permite ca toate apartamentele sa se bucure de lumina naturala in mod egal pe tot parcursul zilei.

Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, menita sa ofere confort. Constructia imobilului are la baza calcule solide de rezistenta, ce asigura o inalta protectie antiseismica.

Jovial Residence include un mix format din 16 unitati, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, eficient compartimentate. Imobilul beneficiaza de spatii generoase, cu balcoane si terase mari, precum si de locuri de parcare supraterane. Celor care contracteaza apartamentul pe parcursul lucrarilor, se ofera posibilitatea de a-si personaliza locuinta, prin alegerea modelelor si culorilor pentru gresie, faianta, parchet, usi, alegand dintr-o gama variata pusa la dispozitie de catre partenerii nostri.

Locuintele beneficiaza de bransamente la toate utilitatile, contorizare individuala.

Apartamentele vor fi predate complet finisate pentru ca dumneavoasta sa dispuneti de tot confortul inca din prima clipa in care pasiti in noua locuinta.

Termenul de Finalizare: Mai 2019