Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Tractorul

Tractorul,

Caracteristici
Suprafata 54 mp An 2021 Decomandat
Descriere
strada Stefan Baciu, nr. 42 -56, complex Top City ap 2 cam dec, su 54mp, et. 3/11, finisaje g, f, p, t, um, ct, contorizare.
Detalii suplimentare
Complexul rezidential TOP CITY din Brasov este un proiect imobiliar modern si avangardist, fiind dezvoltat sub egida companiei Prima Heights se va intinde pe o suprafata de 45.000 mp si prevede construirea a peste 1500 de apartamente noi cu 1, 2, 3 camere si penthouse-uri, structurate in cladiri cu lobby-uri ample, spatii de depozitare la subsolul fiecarui bloc, parcari exterioare si supraetajate si zone verzi generoase.
Blocurile locative din Ansamblul Rezidential „Top City” sunt construite cu 8, 10 si 11 etaje. Fiecare bloc este proiectat si construit cu doua intrari separate (dintre care una este cu rampa de acces pentru biciclete si carucioare), iar fiecare scara locativa este dotata cu doua ascensoare de marca Schindler. Cladirile locative dispun de spatii de depozitare, sunt amenajate spatii comerciale si pentru birouri si exista parcari atat subterane si supraterane. Pe teritoriu sunt organizate zone verzi cu alei, locuri de relaxare pentru maturi si locuri de joaca bine amenajate pentru copii, de asemenea in incinta complexului locativ va functiona o gradinita pentru micii locatari. Pentru relaxarea locatarilor, exista un centru SPA cu piscina, sauna si masaj.
Locuintele sunt dotate cu centrale termice proprii Vaillant si au contoare individuale. Ferestrele sunt cu profil PVC cu cinci camere REHAU. Blocurile sanitare sunt dotate cu obiecte ceramice, cu accesorii de la GROHE si este prevazut un spatiu special dedicat masinii de spalat.
4.077 vizualizari Brasov, Brasov, 10 Aug, 09:05
Statii metrou
Statii STB
Ioan Popasu 2 min
13 Decembrie 7 min
Anunt inactiv