43.000 €

Titanul nou, brauner, 12 min metrou Nicolae Teclu

  • Suprafata 46 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • Nicolae Teclu ...11 min.
Bucuresti, 22 mai, 21:21

Descriere anunt

Titanul nou, brauner, 12 min metrou Nicolae Teclu

apartament superb, amplasat in zona noua, bloc nou, fara intermediari, aproape mijloace transport, vedere pe rasarit, decomandat, absolut totul nou. Nu colaborez cu agentiile.

Detalii suplimentare

Apartamentul este amplasat in cadrul unui ansamblu rezidential in zona Theodor Palady, sectorul 3, dispune de acces facil la mijloacele de transport in comun, precum si de marile centre comerciale prezente in Zona de Sud (Carrefour, Metro, Lidl etc), apartamentul este complet decomandat, avand o compartimentare moderna/tinereasca, foarte bine luminat, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate. Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dumneavoastra si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Apartamentul se vinde complet finisat, bransat la toate utilitatile orasului, contorizat separat intr-un cuvant la cheie.

Achizitie apartamentul se face astfel: rezervare apartament, antecontract, contract de vanzare/cumparare cash sau credit bancar

*POZE CU TITLU DE PREZENTARE!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 11 min.