46.900 €

Titan, Th.Pallady

  • Suprafata 52 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
  • 1 Decembrie 1918 ...13 min.
Bucuresti, 10 dec, 15:37

Descriere anunt

Titan, Th.Pallady,

dezvoltator, ap 2 cam, constructie beton, caramida, izolat polistiren 10 cm exterior, predat la cheie, finisaje la alegere, lift, g, f, p, t, um, ct. Credit;

Detalii suplimentare

Situarea ansamblului in apropierea mijloacelor de transport, dar si in apropierea unor artere importate, face ca dumneavoastra sa beneficiati de acces facil catre o multitudine de zone importante ale Bucurestiului.

- Mobilitatea este importanta intr-un oras precum Bucurestiul. De la NOI aveti acces la toate mijloacele de transport in comun: metrou (1 Decembrie 1918), tramvai (23,27 si 40), autobuz, maxi taxi.

- Stim cat de importanta este pentru tine educatia si dezvoltarea armonioasa a copiilor. De aceea, cand am ales pozitionarea ansamblului ne-am gandit si la viitorul lor. Astfel ca aveti acces rapid catre scoala, gradinita, teren de tenis, teren de fotbal, etc

- Timpul dumneavoastra este limitat. Ne-am gandit ca va putem ajuta si prin plasarea proiectului in apropierea supermarket-urilor si centrelor comerciale (Auchan, Obi, Metro,Decathlon), a mall-urilor (Iris Mall si Vitan Mall), a sediilor bancare, precum si in apropierea pietei.

- Acces direct Centura Capitalei.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 13 min.