52.155 €

Titan, Ozana

  • Suprafata 58 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • Nicolae Teclu ...18 min.

Descriere anunt

Titan, Ozana,

apartament 2 camere 59 mp, bloc nou, acces catre mijloacele de transport si zonele comerciale. Posibilitate achizitionare loc parcare acoperit sau neacoperit

Detalii suplimentare

Apartamentul propus spre vanzare dispune de o suprafata totala utila de 58.15 mp, este decomandat si foarte bine impartit: camera de zi este foarte generoasa si luminoasa, iar dormitorul este de asemenea spatios

Locuinta se vinde la cheie cu finisaje premium si este echipata cu usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet, interfon si lift silentios.

Imobilul este construit pe stalpi si cadre din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm si este izolat cu polistiren.

Se poate de aemenea achizitionarea unui loc de parcare acoperit 4500 EUR sau neacoperit 3500 EUR, in incinta ansamblului.

Pret de lista: 51.205 Euro.

TVA 5% inclus!

COMISION 0%

Alte informatii:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, va putem ajuta in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 18 min.