55.000 €

Titan, Nicolae Teclu

  • Suprafata 61 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 3
  • Nicolae Teclu ...18 min.
Bucuresti, 13 mai, 16:05

Descriere anunt

Titan, Nicolae Teclu

2 camere in apropierea metroului Nicolae Teclu, Auchan, Dedeman, ratb, Ikeea, localizarea proiectului are acces direct cu centrul orasului

Detalii suplimentare

Amplasarea intr-o zona rezidentiala noua, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, la 900 de m de statia de metrou Nicolae Teclu infrastructura completa, vecinatatea unor centre comerciale importante, Auchan, Dedeman, Kika, Metro, Jumbo Ikea, facilitatile oferite si spatiile verzi din cadrul complexului ,sunt tot atatea motive pentru care sa va indreptati atentia catre acest ansamblu atunci cand sunteti in cautarea unei locuinte noi. Ansamblul va ofera si 2 spatii comerciale cu o suprafata de 250 mp la partaerul primelor doua blocuri.

Localizarea face ca accesul catre centru sa fie foarte usor, atat cu masina cat si cu metroul sau mijloacele de transport in comun de suprafata.

Apartamentul este situat in zona de case cu regim de inaltime P+3 , zona linistita ideala pentru confortul dumneavoastra de a scapa de zgomotul intens al orajului.

Poze cu titlu de prezentare termen de finalizare constructie aprilie 2019, merita facuta o vizionare nu ezitati sa telefonati.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 18 min.