62.700 €

Titan, metrou Nicolae Teclu

  • Suprafata 48 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 6 din 8
Sector 3, 14 oct, 02:35

Descriere anunt

Titan, metrou Nicolae Teclu,

va propunem spre vanzare apartament 2 camere decomandat cu o suprafata utila de 45,20 mp si terasa 13,60 disponibil la etajul 6 regim de inaltime P+8E situat in la 800 de metri metrou Nicolae Teclu

Detalii suplimentare

Comision 0%. Birou de vanzari Titan Park. Direct dezvoltator

Va propunem spre vanzare apartament 2 camere decomandat cu o suprafata utila de 45,20 mp disponibil la etajul 6 intr-un imobil cu un regim de inaltime P+8E situat in la 800 de metri metrou Nicolae Teclu avand ca si termen de finalizare 2022.

Apartamentele se predau la cheie complet finisate cu: gresie, faianta, calorifere, obiecte sanitare, usi din lemn in interior, usa metalica la exterior, tamplarie pvc cu geamuri din termopan. centrala proprie) si bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, gaz, canalizare, curent electric contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv.

Pentru a garanta siguranta si un grad sporit de intimatate, accesul masinilor in complex este restrictionat printr-o bariera, iar intrarea se face pe baza de cartela. In constructia ansamblului am utilizat cele mai bune materiale, astfel ca atat finisajele de interior, cat si cele de exterior sunt de calitate superioara.

Structura de rezistenta compusa din stalpi si diafragme din beton armat, compartimentarile exterioare cat si intre apartamente din caramida Porotherm 24,5 cm iar la compartimentarea interioara a apartamentelor s-a folosit caramida Porotherm de 11,5 cm, inaltimea intre placi este de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior, tamplarie PVC Salamander 6 camere cu geam tripan. lift hidraulic.

*Pozele au caracter orientativ;

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida