80.900 €

Titan, imobil 2009, etaj 1, parcare, mobilat si utilat, investitie

  • Suprafata 58 mp
  • An 2009
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 10
Bucuresti, 16 nov, 15:35

Descriere anunt

Titan, imobil 2009, etaj 1, parcare, mobilat si utilat, investitie

Ne aflam in incinta complexului rezidential " Rasarit de Soare" din cartierul Titan, mai exact in zona 1 Decembrie 1918.

In Tronsonul F, la etajul 1, se afla pozitionat un apartament cu 2 camere ce se ofera de astazi spre vanzare.

Complexul a luat fiinta din anul 2009, este sanatos construit, ajungand astazi sa se reprezinte ca etalon pentru zona din care face parte.

Apartamentul este inteligent compartimentat, cel mai generos ca spatiu din complex, cu o suprafata de 58,53 mp, complet decomandat si se va preda celor interesati mobilat si utilat conform pozelor anexate.

Acesta se prezinta in stare foarte buna, este curat, finisat complet si garanteza un plus de bine celor ce vor decide ca acesta sa fie noua lor locuinta.

Este permisiv chiar si pentru o familie cu un copil, toate spatiile sunt largi si bine iluminate natural.

Bucataria este open space, detine astfel conexiune directa cu livingul, balconul este de tip terasa si este neopturat vizual, iar dormitorul detine un dressing in forma de L, de mari dimensiuni.

In cazul de fata, proprietarul este o persoana tanara, transparenta si deschisa pentru vanzare.

A utilizat acest spatiu ca rezidenta pentru o perioada de 11 ani de zile, a investit financiar si a readaptat spatiul conform confortului dorit.

Intreg mobilierul interior se afla intr-o stare foarte buna si poate fi un inceput ideal pentru o familie care nu dispune de noi resurse financiare aferente unei renovari sau mobilari complete.

Pretul expus exprima clar doleanta proprietarului pentru o tranzactionare rapida, de altfel acesta este si discutabil pentru cei ce sunt sau vor fi real interesati!

Detalii tehnice de interes:

- Living de 23,89 mp,

- Dormitor de 11,,71 mp

- Bucatarie de 5,35 mp

- Hol de 7,84 mp

- Grup sanitar de 4,78 mp

- Balcon de 3,12 mp

In proximitate veti regasi:

centrul comercial Lidl, centrul comercial Auchan Titan, parcul IOR, metroul Nicolae Grigorescu, parcul Titanii, policlinica Titan, Centrul Emag Titan, scoli si gradinite de profil, multiple alte mijloace de transport.

Apartamentul este liber, nelocuit si accesibil pentru o mutare imediata.

Va asteptam cu drag la vizionare pentru a va convinge de cele enuntate anterior

Prezenta oferta se afla sub reprezentarea exclusiva a agentiei noastre.