Titan - Baba Novac - Parc IOR - Campia Libertatii

84.500 €

Titan - Baba Novac - Parc IOR - Campia Libertatii

84.500 €
Caracteristici
Suprafata 52 mp An 1970 Semidecomandat Etaj 3 din 10
Descriere
Apartament 2 camere, la intrarea in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) str.Baba Novac - Campia Libertatii, la 5 minute de Mall Park Lake si 15 minute de Metrou Dristor, Muncii sau Titan. 52mp etaj 3.
Detalii suplimentare
Apartament 2 camere, la intrarea in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) str.Baba Novac - Campia Libertatii, la 5 minute de Mall Park Lake si 15 minute de Metrou Dristor, Muncii sau Titan. Bloc solid, reabilitat termic, foarte calduros iarna si racoros vara, scara civilizata, confort 1, semidecomandat, 52mp, etaj 3/10, balcon 6mp cu vedere catre parc.
Apartamentul a fost achizitionat prin credit Prima Casa, documentele si cladirea fiind verificate si aprobate atat de catre Banca cat si de catre Ministerul Finantelor. Dupa achitie apartamentul a fost renovat, mobilat: mobilier de bucatarie la comanda, dressing foarte incapator, rulouri, plase de tantari, gresie, faianta, parchet, baie cu geam renovata. Se vinde cu tot cu mobila si electrocasnice: combina frigorifica side by side, masina de spalat Ariston, cuptor electric, plita pe gaz, hota, la mai mult de 10 min de metrou Dristor, 2 camere, 2 dormitoare, etaj 3 / 10, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, 52mp, constr. intre 1951 si 1977, supr. utila : 52mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, accepta credit, negociabil
134 vizualizari Sector 3, 24 Mar, 20:15
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..