75.075 €

Titan, apartament 2 camere, 51 mp, 10 min IOR

  • Suprafata 51 mp
  • An 2020
  • Semidecomandat
  • Etaj 9 din 13
  • Metrou Titan ...11 min.

Descriere anunt

Titan, apartament 2 camere, 51 mp, 10 min IOR

Apartament 2 camere cu o suprafata de 51 mp, la doar 10 minute de metrou Titan si Parcul IOR. Pretul apartamentului este de 71500 euro+tva. Avans minim de 15%. Detalii Paula Florescu

Detalii suplimentare

STAR CONSTRUCT va propune un apartament cu 2 camere, cu o suprafata totala de 51mp, situat in sectorul 3, in zona Parcului IOR, in apropierea statiei de metrou TITAN. Proiectul beneficiaza de o pozitionare foarte buna si ofera atat un amplasament urban, cat si linistea si frumusetea zonelor verzi din imediata apropiere.

Fiecare tip de apartament este gandit pentru a oferi un nivel crescut de functionalitate si utilizare a spatiului, oferind astfel un inalt grad de confort si finisare.

Printre avantajele ansamblului rezidential mentionam numeroasele mijloace de transport in comun, printre care si: metrou TITAN la 7 minute de mers pe jos, AUTOBUZE: 335, 92, 330, 101, 102, 253, TRAMVAI: liniile 19, 23, 40; institutii de invatamant, gradinite, supermarketuri, farmacii, banci, magazine, restaurante, cafenele (Galeriile Titan, Mega Image, Lidl, Auchan Titan, Parcul IOR, Parcul TITAN)

Spatiile de la subsol dintre parcare si casa scarilor sunt presurizate si protejate cu usi metalice, pentru a impiedica raspandirea unui eventual incendiu

Asigurarea incalzirii si a apei calde se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice generale de bloc situata la etajul tehnic al imobilului.

Poze cu titlu informativ!

Pretul afisat nu contine TVA!

Comision 0!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Titan 11 min.