62.700 €

Titan, 2 minute metrou

  • Suprafata 56 mp
  • An 1974
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 10
  • Titan ...3 min.
Bucuresti, 15 mai, 12:32

Descriere anunt

Titan, 2 minute metrou,

Titan, Liviu Rebreanu, Mega Image la 5 minute de metrou si parc Titan. Bloc din 1974, reabilitat, planul doi de la bulevard, etaj 4/10, decomandat, curat, liber, acte, loc parcare. 63.300 euro,

Detalii suplimentare

Titan-Liviu Rebreanu,Mega Image ,la 5 minute de metrou si parc Titan. Bloc din 1974,reabilitat,planul doi de la bulevard,etaj 4/10 Decomandat,curat,liber,acte,loc parcare. 63 300 euro.Se accepta si credit

Agentia Imobiliara Artom Expert Imobiliare, infiintata in anul 2015, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul agentiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.

Serviciile noastre includ si:

consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)

consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)

consultanta imobiliara

relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si construcrii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii)

toate cu respectarea eticii si deontologiei profesionale, asigurand confidentialitatea, siguranta si reusita tranzactiei.

Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

Comisioanele practicate de agentie sunt:

2% din pretul negociat, in cazul vanzarii. Se achita atat de cumparator cat si de vanzator.

50% din valoarea chiriei pe o luna, in cazul inchirierii. Se achita atat de chirias cat si de proprietar.

Agentia inscrie gratuit ofertele dumneavoastra in baza de date proprie, pe internet si in publicatiile de specialitate.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Debara
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Titan 3 min.