55.000 €

Theodor Pallady, Ozana

  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...12 min.
Bucuresti, ieri, 11:21

Descriere anunt

Theodor Pallady, Ozana

Th Pallady, bloc nou, apartament decomandat, predare la cheie, bransat la toate utilitatile, contorizat individual. Centrala termica, calorifere, g, f, p, ob. sanitare. Zero comision

Detalii suplimentare

Apartamentul pe care vi-l propun este decomandat si dispune de o bucatarie inchisa. Se preda la cheie (gresie, faianta, parchet), bransat la toate utilitatile orasului (apa si canal - Apa Nova, gaz - Distrigaz, electricitate - Enel), iar pentru un cost scazut de intretinere fiecare apartament este contorizat individual si dispune de centrala termica.

In pretul afisat sunt incluse: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, prize, intrerupatoare, tamplarie PVC cu geam teromopan, centrala termica, calorifere, usi de interior si usa metalica la intrarea in apartament.

Blocul este construit pe cadre, grinzi si stalpi de beton armat, iar la inchiderile exterioare si intre apartamente va fi folosita caramida Porotherm cu o grosime de 25 cm. La compartimentarea interioara vom folosi tot caramida Porotherm, dar cu o grosime de 12,5 cm. Izolatia exterioara va fi realizata cu polistiren ignifug de 10 cm.

.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 12 min.
Nicolae Teclu 16 min.