52.900 €

Splaiul Unirii, complexul Confort City, doua camere ultraspatioase, comision 0

  • Suprafata 78 mp
  • Decomandat
  • Etaj 9 din 11
Bucuresti, 21 mai, 11:10

Descriere anunt

Splaiul Unirii, complexul Confort City, doua camere ultraspatioase, comision 0,

Salutare si bun venit in Confort City!

In functie de site-ul pe care vezi anuntul, este posibil sa nu ai acces la toate detaliile. , de aceea, inainte de orice, re rog sa accesezi www alexandrucordea ro/AC6410 pentru a vedea intreaga galerie foto cat si turul virtual al apartamentului.

Sa revenim la ale noastre...

Va propun spre vanzare un apartament cu doua camere, excelent impartit cu o suprafata deosebit de generoasa si o vedere superba.

Proprietatea face parte din complexul rezidential Confort City, situat pe Splaiul Unirii nr. 9, la doar 5 minute cu masina de la intersectia cu str. Vitan, in sensul de mers spre iesirea din Bucuresti.

Pana in centrul Capitalei, faceti in jur de 25 minute, avand ruta directa pe Splaiul Unirii, drum cu doar 5 semafoare pana in Piata Unirii.

Un proiect imobiliar pozitionat pe rasarit, gandit de la bun inceput ca locatarii lui sa fie inundati cu razele soarelui, un proiect cu circuit inchis, securizat, gandit pentru familii tinere care doresc un confort sporit in care sa se relaxeze si totodata sa aibe strictul necesar la indemana. In acest sens, accesul in complex se face monitorizat, fiind bariera la intrare si paza umana, iar in complex gasim amenajat un spatiu de joaca pentru copii si o zona verde, de asemenea exista gradinita, supermarket, sala de fitness, coafor si frizerie.

Apartamentul: Confort 1 sporit, se afla la etajul 9/11, constructie 2009, in suprafata totala de 78,39 mp ( 61.79 suprafata utila + 16.60 suprafata balcon/terasa), impartit decomandat.

Dispune de toate imbunatarile, precum gresie, faianta, parchet, termopane, usa de metal, incalzirea se face la centrala termica proprie, iar costurile cu intretinerea sunt foarte mici.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat cu tot ce vedeti in fotografii!

Pozele sunt reale, din locatie!

Proprietatea se adreseaza tuturor acelor clienti care vor un apartament generos, bine impartit, pozitionat intr-o zona unde galagia este inexistenta, poluarea si noxele nu-si au locul, iar vederea nu este obstructionata de nimic, priveliistea fiind superba asupra localitatii Popesti Leordeni.

Se preteaza ideal pentru acele persoane care au afaceri in zona de Sud a Capitalei, pentru aceia care au nevoie de iesirea pe Autostrada A2, pentru acele persoane care vor sa fie aproape de centrul Capitalei dar totodata sa locuiasca intr-o oaza de liniste si pace.

Daca consideri ca acest apartament este pentru tine, pune mana pe telefon si programeaza o vizionare!

Apartamentul va este oferit la vanzare in reprezentare exclusiva de RENET - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea, iar comisionul pentru cumparator este 0.

Colegii din piata sunt asteptati la colaborare!