55.700 €

Soseaua Oltenitei, Berceni

  • Suprafata 47 mp
  • An 2020
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 7
  • Piața Sudului (M2) ...11 min.
Bucuresti, ieri, 11:05

Descriere anunt

Soseaua Oltenitei, Berceni,

apartament 2 camere: 47 mp (exclusivist), finisaje premium la alegere, locatie excelenta, acces rapid Ratb si metrou, bloc nou, racordat la toate utilitatile, faza 2.

Detalii suplimentare

Acest al doilea imobil se bucura de o arhitectura indrazneata, moderna , originala si in totala armonie cu cea a primului bloc. Asa cum apartamentele sunt compartimentate cu iscusinta, impletind confortul cu utilitatea, tot asa arhitectura pe care i-am conferit-o complexului Olympus Residence Piata Sudului 2 impleteste eficienta cu estetica.

Dispus pe 2S+P+7E, complexul Olympus Residence este construit cu simt de raspundere si in concordanta cu normele de siguranta prevazute de legislatia in vigoare. Cele 91 de proprietati puse in piata sunt in mare parte decomandate, cu exceptia studio-urilor, vor fi finisate la cheie si dotate cu materiale de la unele dintre cele mai bune companii europene de pe piata de profil.

Olympus Residence bifeaza o bila alba si datorita amplasarii lui: intr-o zona care-ti permite sa ajungi rapid in oricare parte a capitalei, fie ca te deplasezi cu metroul sau alegi autobuzele ori tramvaiul. Din caminul tau, nu faci mai mult de trei minute pana la statia de tramvai, aceasta deoarece se afla chiar in fata complexului. Totodata, esti la numai cateva minute de mers pe jos pana la statia de metrou Aparatorii Patriei, iar daca te decizi ca, dupa o zi de munca sa te destinzi la o cafea, un film sau cumparaturi, Mall Sun Plaza este la numai 3 minute de mers cu masina.

Pretul afisat NU include TVA

Comision 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Sudului (M2) 11 min.