52.098 €

Slatina, Recea Residence

Slatina, ieri, 05:25

Descriere anunt

Slatina, Recea Residence

Promotie preturi indiferent de avans Dezvoltator imobiliar vinde direct cu comision 0% apartamente 2 camere noi in complexul rezidential de lux Recea River Residence

Detalii suplimentare

Descriere

SUPER OFERTA LUNILOR IUNIE SI IULIE !

Dezvoltator vinde direct cu comision 0% apartamente noi cu 2, camere in PRIMUL COMPLEX REZIDENTIAL DE LUX din Slatina, RECEA RIVER RESIDENCE la super oferta indiferent de avans pentru toate achizitiile sau rezervarile realizate in lunile iunie-iulie 2021.

PREZENTARE GENERALA COMPLEX REZIDENTIAL RECEA RIVER RESIDENCE

RECEA RIVER RESIDENCE este sinonim cu bucuria de a trai intr-un mix perfect intre arhitectura moderna si natura . Confortul este aici reprezentat de sentimentul de siguranta dat de accesul controlat in complex si in fiecare cladire, de parcarea supraterana individuala, de bucuria de a TRAI IN MIJLOCUL NATURII .

VIATA IN MIJLOCUL NATURII

Situat pe strada Recea nr.10 din orasul Slatina, in apropiere de viitorul mall si magazinele Kaufland, LIDL, cartierul Steaua, si marii angajatori din oras, dezvoltat cu misiunea de a oferi un stil de viata linistit, aparte de agitatia orasului, pentru familii DEDICATE UNEI CONEXIUNI CU NATURA in mijlocul unei comunitati ospitaliere.

RECEA RIVER RESIDENCE include un mix format din 265 unitati locative formate din garsoniere, apartamente cu 2 ,3, 4 camere si penthouse-uri spectaculoase, eficient compartimentate, beneficiind de spatii generoase, cu balcoane si terase mari, precum si de locuri de parcare supraterane.

Complexul RECEA RIVER RESIDENCE este compus din 5 imobile cu regim de inaltime P+4et+5r+ 6r+7r, si un bloc cu spatii comerciale la intrarea in complex, amplasate pe o suprafata de aprximativ 13000 mp, avand o priveliste deosebita asupra raului Urlatoarea, cu foarte mult spatiu verde si racordate la utilitati, compartimentate pentru a asigura spatii de locuit luminoase si primitoare.

CONFORT

Aici vei gasi o locuinta de vis in primul complex rezidential de lux din Slatina care ofera toate facilitatile unui astfel de complex, intruna din cele mai bune zone de locuit, ale orasului nostru.

Cu o priveliste deosebita si cu cele mai frumoase apusuri in zare, oglindite de raul Urlatoarea, precum si un spatiu confortabil, luxos si modern in interior, fiind aproape de tot ce ai nevoie pentru satisfacerea nevoilor si tuturor dorintelor.

RECEA RIVER RESIDENCE va dispune de centre comerciale, saloane de infrumusetrae si ingrijire corporala, sala de fitness, cafenele, terase, restaurante, cabinet stomatologic, cabinet medical, si alte facilitati.

DESIGN INOVATOR

Designul si arhitectura din RECEA RIVER RESIDENCE isi doreste sa ofere BUCURIA SI RELAXAREA DE A FI ACASA IN MIJLOCUL NATURII. Stilul arhitectural exterior emana rafinament prin liniile drepte, curate, fara ornamente excesive. Pozitionarea blocurilor permite ca toate apartamentele sa se bucure de lumina naturala in mod egal pe tot parcursul zilei.

Constructia blocurilor este conceputa si executata pe baza unor calcule solide de rezistenta ce va ofero o inalta protectie antiseismica dar si o calitate fonica foarte eficienta.

RECEA RIVER RESIDENCE va vine in intampinare cu spatii verzi de peste 5.000 mp amenajate impreuna cu locuri de joaca pentru cei mici si relaxare pentru cei mari, ceea ce confera LINISTE SI INTIMITATE, fiind cel mai aerisit proiect din orasul nostru.

Designul inovator si adaptat nevoilor pastreaza un standard ridicat al calitatii vietii si transforma orice spatiu intr-o oaza de bunastare, MENITE SA VA ASIGURE CONFORTUL MULT DORIT. Constructia proiectului imobiliar are la baza calcule solide de rezistenta, ce asigura o inalta protectie antiseismica.

RECEA RIVER RESIDENCE este pregatit sa va incante cu FINISAJE PREMIUM, DE INALTA CALITATE IN CONCORDANTA CU STANDARDELE SI EXIGENTELE DUMNEAVOASTRA. Materialele folosite sunt atent alese prin colaborarea cu distribuitori de top care vor asigura lift ultrasilentios cu o capacitate de 6 persona pe fiecare scra, tamplarie PVC SALAMANDER tripane (3 randuri de geam izolator) cu 5 camere radiatoare otel tip panou si instalatii ROMSTAL, centrale termice superperformante cu garantie, prize si intrerupatoare Schneider, baterii si accesorii bai Torino -Italia, gresie 45x45 si faianta ambele din Spania , parchet trafic intens , instalatie climatizare, usi metalice si de interior Bella Casa, video interfon, sistem de paza antiefractie si suparveghere video 24/24 si multe alte materiale de inalta calitate si performanta.

MODALITATI DE PLATA

LOCURILE INDIVIDUALE DE PARCARE SUNT CONTRACOST PENTRU O SUMA DE 4.000 EURO.

Acceptam plata prin orice tip de CREDIT IMOBILIAR, IPOTECAR, NOUA CASA pe care specilaistii nostri te vor ajuta sa-l obtii cat mai repede !

PREGATESTE-TE SA FI UIMIT !

Contacteaza biroul dezvoltatrului la:

0767667806

E-mail: recea.residence@gmail.com

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Obiective interes

vezi mai multe