69.606 €

Rossa Residence - Apartament 2 camere

  • Suprafata 51 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 6
Bucuresti, 13 oct, 10:23

Descriere anunt

Rossa Residence - Apartament 2 camere

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, avand o suprafata utila de 51,03 mp cu terasa de 13,95 mp, disponibil la etajele 1 - 6, intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+6E.

Ansamblul se afla foarte aproape de Parcul Teilor, o adevarata oaza de destindere si relaxare datorita lacului artificial, a terenurilor de fotbal, baschet si tenis, dar si a bazei sportive dotata cu sali de fitness si bazin de inot.

Apartamentele din cadrul proiectului Rossa Residence se predau contorizate individual pentru fiecare tip de consum (electricitate, gaze si apa) fiind complet finisate cu finisaje la alegerea clientului si utilitati complete si functionale (apa, canal, gaze, curent electric si fibra optica).

Personalizarea apartamentului se poate face la alegerea clientului, fiecare putand sa-si aleaga faianta, gresia, parchetul si usile de interior dintr-o gama bogata si variata de modele.

In realizarea constructiei utilizam materiale de calitate superioara conform celor mai inalte si exigente standarde de siguranta si calitate in constructii.

* pretul afisat este pentru plata cash