Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
85.000 €
Bucuresti 11:59
...
57.500 €
Bucuresti 13:31

Anunt inactiv

Raul Doamnei, 2 camere, terasa 23 mp, decomandat

102.857 €

Raul Doamnei, 2 camere, terasa 23 mp, decomandat,

102.857 €
Caracteristici
Suprafata 80 mp An 2022 Decomandat Etaj 3 din 3
Descriere
finisat, com. 0%. Va oferim spre vanzare apartament cu terasa de 23 mp, decomandat, cu suprafata toatala de 80 mp. Acesta se afla in apropiere de metroul Raul Doamnei si are iesire la toate arterele importante.
Detalii suplimentare
Va oferim spre vanzare un apartament decomandat cu doua camere, situat la etajul 3. Cu o suprafata de 80 mp, acest apartament ofera o distributie eficienta a spatiului, compusa dintr-un dormitor spatios, un living luminos si confortabil, o bucatarie inchisa si o baie moderna.

Dar cea mai impresionanta caracteristica a acestui apartament este terasa sa generoasa de 23 mp, cu o vedere spectaculoasa asupra orasului. Aceasta este locul perfect pentru a lua cina in aer liber sau pentru a savura o bautura racoritoare in timpul verii.

Apartamentul este vandut complet finisat, cu finisaje la alegerea dvs , astfel incat sa se potriveasca stilului si gusturilor dvs. De asemenea, locurile de parcare sunt disponibile la subsolul imobilului, oferind convenienta pentru cei care detin o masina.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui apartament, va recomandam sa programati o vizionare pentru a vedea in persoana toate caracteristicile si beneficiile acestui imobil.

Pretul afisat nu contine TVA!

Mangaer De Proiect
Stefan Craciun
Optiuni interior
Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Repartitoare caldura Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol Interfon Lift Loc parcare Structura beton
255 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 29 Mar, 16:02
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..
Anunt inactiv