45.500 €

Rahova, Noul Confort Urban, pret promotional

  • Suprafata 52 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 10
Bucuresti, azi, 13:30

Descriere anunt

Rahova, Noul Confort Urban, pret promotional,

apartamentul decomandat, 52 mp utili, se vinde cu cele mai bune dotari si finisaje: centrala termica proprie in condensatie de 24 kw, calorifere, obiecte sanitare noi, gresie, faianta, parchet si usi

Detalii suplimentare

Va prezentam un apartament cu 2 camere decomandat, disponibil la etajul 3 intr-un bloc de 10 etaje, parte din Noul Confort Urban.

Apartamentul prezentat are o compartimentare decomandata si o suprafata utila de 52 mp.

Se vinde cu cele mai bune dotari si finisaje: centrala termica proprie in condensatie de 24 kW, calorifere din otel, obiecte sanitare Cersanit in baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan Veka, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare si videointerfon.

Finisaje sunt la alegere, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori. Tot ce trebuie sa faceti este sa rezervati apartamentul din timp.

Structura de rezistenta a noului imobil se va realiza pe radier general din beton, cadre compuse din placi, stalpi, grinzi si diafragme din beton armat, in timp ce compartimentarea interioara si peretii exteriori vor fi din caramida Porotherm.

Proiectul este amplasat intr-o zona deja dezvoltata, cu infrastructura completa si utilitati.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton