49.900 €

Prelungirea Ghencea, stradal, ratb

  • Suprafata 68 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 5
Bucuresti, 16 ian, 14:41
Urca primul in lista

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, stradal, ratb,

diverse facilitatati, bl finalizat-pozitie stradala-langa statia ratb, diverse facilitati, apartament la cheie, posibilitate personalizare ap, multiple facilitati zonale, direct dezvoltator, suport pt obtinerea creditului.

Detalii suplimentare

Oferim consultanta financiara si suport in obtinerea creditului bancar. Imobil finalizat.

Apartament cu 2 camere intr- un ansamblu rezidential cochet si modern, compus din garsoniere, apartamente de 2 si de 3 camere decomandate. Ansamblul beneficiaza de circuit inchis(bariera),oferind un plus de confort si siguranta locatarilor.

Ansamblul este pozitionat stradal pe Prelungirea Ghencea, este situat intr-o zona in plina dezvoltare inclusiv din punct de vedere al infrastructurii.Imobilele se afla exact langa statia Ratb de autobuze, si are acces foarte rapid la supermarket-uri, magazine, farmacii, etc.

In ceea ce priveste finisajele, nu exista nici un fel de compromis cu privire la calitatea acestora: zugraveli lavabile, parchet, gresie si faianta DELTA, usi interioare-Mega Door si Classen, tamplarie PVC si geam termopan-Gealan- cu 6 camere , usa metalica, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare, centrala proprie si calorifere.

BIROU VANZARI - DIRECT DEZVOLTATOR - COMISION 0.

Si alte imobile/zona Prelungirea Ghencea, Sos. Alexandriei-Penny, Popesti Leordeni - Metrou Dimitrie Leonida - 0720.679.492.