45.900 €

Prelungirea Ghencea, stradal, STB

  • Suprafata 58 mp
  • An 2019
  • Decomandat
Bucuresti, 22 ian, 16:44
Urca primul in lista

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, stradal, STB,

diverse facilitati, apartament la cheie, posibilitate personalizare ap, bloc finalizat-pozitie stradala-langa statia Ratb, multiple facilitati zonale, direct dezvoltator, suport pt obtinerea creditului bancar, mutare imediata.

Detalii suplimentare

Oferim consultanta financiara si suport in obtinerea creditului bancar. Imobil finalizat.

Apartament cu 2 camere intr- un ansamblu rezidential cochet si modern, compus din garsoniere, apartamente de 2 si de 3 camere decomandate. Ansamblul beneficiaza de circuit inchis(bariera),oferind un plus de confort si siguranta locatarilor.

Ansamblul este pozitionat stradal pe Prelungirea Ghencea, este situat intr-o zona in plina dezvoltare inclusiv din punct de vedere al infrastructurii.Imobilele se afla exact langa statia Ratb de autobuze, si are acces foarte rapid la supermarket-uri, magazine, farmacii, etc.

In ceea ce priveste finisajele, nu exista nici un fel de compromis cu privire la calitatea acestora: zugraveli lavabile, parchet, gresie si faianta DELTA, usi interioare-Mega Door si Classen, tamplarie PVC si geam termopan-Gealan- cu 6 camere , usa metalica, obiecte sanitare, prize si intrerupatoare, centrala proprie si calorifere.

BIROU VANZARI - DIRECT DEZVOLTATOR - COMISION 0.

Si alte imobile/zona Prelungirea Ghencea, Sos. Alexandriei-Penny, Popesti Leordeni - Metrou Dimitrie Leonida - 0720.679.492.