45.500 €

Prel Ghencea, apartament modern, finisaje premium

  • Suprafata 47 mp
  • An 2018
  • Etaj parter din 3
Bucuresti, 17 mai, 05:25

Descriere anunt

Prel Ghencea, apartament modern, finisaje premium

apartamente cu preturi de la 41000 euro. Finisaje premium (buget generos pt personalizare ap). Acceptam credit prima casa sau ipotecar. Comision 0. TVA 5% inclus. Zona linistita si verde. Direct dezvoltator.

Detalii suplimentare

FOTO ANUNT / NEWCASA 1

SCHITE ANUNT / NEWCASA 2

NEWCASA Residence ofera spre vanzare apartamente si garsoniere bine structurate, gandite pentru nevoile tuturor. In functie de model, preturile acestora incep de la 41500euro, respectiv 28500euro si beneficiaza de:

DRESSING DORMITOR / CAMARA BUCATARIE / DEBARA APARTAMENT

BOXA INDIVIDUALA

PARCARE INDIVIDUALA

FINISAJELE sunt PREMIUM si pot fi vizualizate in prezent in Proiectul NEWCASA 1- Proiect finalizat.

Gresie si Faianta MARAZZI

Parchet si Usi CLASSEN – produse furnizate de Bella Casa

Usa intrare – METALICA ANTIEFRACTIE

Centrala proprie – Centrala termica in condensare BOSCH

Ca viitor proprietar, puteti beneficia de posibilitatea de personalizare a propriei locuinte prin alegerea dintr-o gama variata de modele.

Un nou proiect NEWCASA2 Residence se afla in constructie si prinde contur cu un regim de inaltime P+2E+M, ce cuprinde 13 unitati locative formate din apartamente si garsoniere. Numarul redus de unitati locative impreuna cu o compartimentare practica, fac ca acest proiect imobiliar sa cumuleze in sine valorile de familie si conditiile pentru o viata confortabila, acesta din urma fiind motto-ul companiei NEWCASA.

Proiectul NEWCASA 2 Residence se construieste la fel cum a fost construit si NEWCASA 1, cu materiale de calitate, structura de rezistenta realizandu-se din cadre de beton, diafragme si plansee. NEWCASA Residence foloseste atat pe exteriorul imobilului cat si pentru compartimentarea unitatilor caramida Porotherm 25/30, iar in interiorul unitatilor caramida Porotherm 11,5/50. Izolatia exterioara este efectuata cu polistiren de 10 cm din gama austrotherm EPS 80, urmata de plasa, masa de spaclu si tencuiala decorativa,iar tamplaria este PVC cu 5 camere impreuna cu glafuri interior/exterior.